Danone România a investit 4 milioane euro într-o nouă linie de ambalare în fabrica sa din București. Compania va schimba ambalejele pentru iaurturile de băut din gamele Danone și Activia.

Noile ambalaje vor fi realizate în proporție de 93% din materiale pe bază de plante și anume din trestie de zahăr, ceea ce contribuie la reducerea amprentei de carbon a acestor produse cu 45%.

Danone este primul partener din România alături de care compania Tetra Pak implementează un astfel de proiect la nivel local, în categoria de ambalaje sustenabile pentru iaurturi de băut.

„Ne-am propus să ținem pasul cu soluțiile moderne de ambalare care reușesc să aibă o amprentă mai scăzută asupra mediului, astfel că, investiția pe care am realizat-o este o acțiune concretă pentru atingerea obiectivelor noastre de a fi cât mai responsabili, în tot ceea ce facem”, declară Cătălin Manoli, Director Fabrica Danone România.

Odată cu această investiție, ambalajele celor două game vor beneficia și de un nou design al recipientului, la nivel de formă și grafică. Gamele de iaurturi de băut Danone și Activia în noile ambalaje sunt deja disponibile în magazine.

Sursa foto: Danone

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri