Dl. Kass are peste 30 de ani de experienţă ȋn politică externă, acumulată ȋn diverse poziţii ocupate ȋn cadrul Guvernului Statelor Unite ale Americii. Printre cele mai recente se numără Deputy Assistant Secretary of State, Director for European Affairs si Director of Intelligence Programs la Casa Albă (Consiliul Naţional de Securitate), precum și Deputy National Intelligence Officer for Europe la Consiliul Naţional de Informaţii.

Alexandrion Group, cel mai mare producător și distribuitor de băuturi spirtoase și vinuri din România, anunţă numirea expertului ȋn politică externă Nicholas S. Kass, ȋn poziţia de Executive Director for International Corporate Affairs, o funcţie creată recent ȋn cadrul Grupului. Având peste 30 de ani de experienţă ȋn politică externă, ȋn cadrul Guvernului Statelor Unite ale Americii, pentru care a ȋndeplinit mai multe roluri, precum analist premiat, colector, diplomat, manager de politici si lider, dl. Kass se va concentra pe creșterea notorietăţii si impactului la nivel global al Grupului Alexandrion, prin promovarea dialogului și construirea și ȋntărirea relaţiilor cu principalii factori de decizie, oficiali ai guvernelor și factori de decizie politici.

Dl. Nawaf Salameh, Președinte Fondator Alexandrion Group, a explicat că “pe măsură ce Alexandrion Group pășește ȋntr-o nouă eră, cu o concentrare puternică pe dezvoltare și expansiune, este vital să deschidem dialogul și să comunicăm clar și eficient obiectivele, planurile și valorile noastre la nivel internaţional. Scopul meu este să fac istoria, tradiţia, valorile și excelenţa ȋn producţia de băuturi spirtoase și vinuri și ȋn alte sectoare de activitate, cunoscute ȋn 248 de ţări. Astfel, ȋn acest moment crucial al călătoriei noastre, cooptarea lui Nicholas Kass ȋn echipă este un pas esenţial. Rolul său ȋn strategia noastră de expansiune globală este foarte important, iar viziunea și experienţa sa ȋl fac un membru foarte valoros al echipei globale de leadership a Grupului.

Dl. Kass a adăugat “Alexandrion Group este, de mulţi ani, lider al pieţelor de băuturi spirtoase și vinuri din Românian, fiind un motor pentru inovaţie, creștere și dezvoltarea celor mai ȋnalte standarde de calitate. În plus, Grupul devine un competitor puternic pe piaţa globală. Mă bucur să mă alătur grupului ȋn această etapă a evoluţiei sale și sunt entuziasmat să contribui la succesul său.”

Înainte de a se alătura Grupului Alexandrion, dl. Kass a fost Deputy Assistant Secretary of State (2020-2021), Director for European Affairs (2019-2020, 1999-2001) și Director of Intelligence Programs (2006-2008) la Casa Albă (Consiliul Naţional de Securitate). A avut, de asemenea, și rolurile de Deputy National Intelligence Officer for Europe și Senior Analyst pentru Zona Egee/ Mediterana de Est și problemele populaţiei kurde, ȋn cadrul Consiliului Naţional de Informaţii (2018-2019) și team chief for Legislative Affairs (2004-2006), tinând legătura cu Congresul American.

În cadrul Ambasadei Statelor Unite ale Americii din Ankara, Turcia (1995-1998, 2001-2003) dl. Kass a fost ofiţerul misiunii diplomatice pentru dezvoltarea relaţiilor cheie cu politicieni, activiști, academicieni, cadre militare cu roluri de conducere și lideri religioși.

Nicholas Kass a lucrat, de asemenea, ȋn cadrul Agenţiei Centrale de Informatii.

Despre Alexandrion Group

Alexandrion Group este lider în producția și distribuția băuturi spirtoase și vinuri din România și singurul producător de single malt din țară. Grupul are o istorie de peste 200 de ani în industria de băuturi spirtoase locale, producând unele dintre cele mai puternice mărci din România, la DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789, recunoscute atât la nivel național, cât și internațional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Alexandrion 5* și 7*, celebrul vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova precum și alte produse au asigurat Grupului poziția de lider al pieței de băuturi spirtoase și tradiționale din România. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri, liniștite și spumante, produse de Crama The Iconic Estate. Pentru mai multe informații, accesați www.alexandriongroup.com.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri