Dacă ești antreprenor sau freelancer, atunci cu siguranță vei avea nevoie de înființarea unei firme pentru a-ți pune ideile în aplicare. Din fericire, acum poți să-ți pui afacerea pe picioare fără să te mai confrunți cu birocrația, cu proceduri complicate și fără să mai pierzi timp prețios la instituții. Cu ajutorul soluțiilor digitale dezvoltate de StartCo, acum îți începi și administrezi afacerea fără griji și fără birocrație.

StartCo – un aliat de nădejde pentru succesul afacerii tale

StartCo este prima platformă digitală din România care te ajută să-ți începi propria afacere în cel mai scurt timp. Din platforma digitală StartCo îți poți înființa un SRL sau un PFA la Registrul Comerțului, poti emite facturi, tii contabilitatea firmei tale si modifici orice aspect al firmei, de la denumire la asociati, 100% online, fără hârtii si fără drumuri la instituții sau contabili. Indiferent dacă ești antreprenor la început de drum sau ai deja o afacere și cauți o modalitate mai simplă de o administra, StartCo are soluția potrivită pentru tine.

Cum folosești platforma StartCo

Dacă ai de gând să începi o afacere pentru prima data și nu știi exact de unde să începi, iată care sunt pașii de urmat și cum te ajută platforma StartCo în tot acest proces:

  1. Primul pas este să identifici tipul de firmă potrivit pentru tine: SRL sau PFA. Dacă nu știi exact ce tip de firmă se potrivește planurilor tale, un consultant StartCo te poate ajuta să iei decizia corectă.
  2. Odată ce ai ales forma de organizare, pasul următor este să o înregistrezi la Registrul Comerțului prin intermediul aplicației StartCo. Când firma este oficial înființată, poți începe activitatea propriu-zisă.
  3. Pentru a încasa bani din produsele vândute sau din serviciile prestate trebuie să le emiți facturi clienților tăi. Cu programul de facturare online StartCo emiți un număr nelimitat de facturi, cu un singur click și absolut gratuit.
  4. Următorul pas pe care trebuie să îl faci este să-ți găsești un contabil care să se ocupe de evidența contabilă a firmei și care să calculeze taxele și impozitele pe care le datorezi. Și la acest capitol StartCo îți vine în ajutor și îți oferă servicii complete de contabilitate prestate 100% online de contabili cu multă experiență, prin intermediul platformei StartCo.
  5. Oricând ai nevoie să faci o modificare în structura sau în datele firmei (să modifici denumirea, sediul, obiectul de activitate, persoanele din firmă etc.), înregistrezi modificarea dorită la Registrul Comerțului direct din platforma StartCo, fără efort și fără deplasări.

StartCo este pe piață încă din anul 2019, când activa sub denumirea FirmeON. Noul nume - StartCo - face parte dintr-un proces mai amplu de rebranding și poziționare în piață ca soluție digitală pentru freelanceri și antreprenori ce are la bază tehnologii de automatizare a proceselor birocratice repetitive. StartCo contribuie astfel la eliminarea barierelor ce stau în calea dezvoltării mediului antreprenorial prin înlocuirea proceselor stresante, costisitoare și consumatoare de timp cu proceduri simple și rapid de parcurs, la costuri foarte mici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri