2 Februarie 2022

Kaufland deschide un nou magazin. Unde se află și câte noi locuri de muncă creează



Kaufland continuă să investească în România și deschide un magazin la Turnu Măgurele, județul Teleorman, ajungând la o rețea națională de 149 de hipermarketuri.

Prin această deschidere, compania generează 100 locuri de muncă noi, prin care încurajează dezvoltarea comunității locale. Începând de joi, 3 februarie, pe lângă produsele din oferta săptămânală, clienții sunt așteptați cu reduceri și promoții speciale la articole non-alimentare, amplasate într-un cort special amenajat în parcarea magazinului.

Situat pe Șoseaua Alexandriei, Nr. 7A, Turnu Măgurele, noul hipermarket își așteaptă clienții zilnic, de luni până sâmbătă între 07:30-21.00, iar duminică de la 08.00 până la 20:00.

Magazinul are o suprafață totală de aproximativ 5.600 metri pătrați, dintre care 3.100 de metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare. Parcarea oferă 261 de locuri, dintre care 7 pentru persoane cu dizabilități, 8 pentru părinți și 2 locuri de parcare cu acces la stațiile e-charge pentru mașinile electrice. De asemenea, magazinul este prevăzut și cu două rastele pentru clienții care vin cu bicicleta la cumpărături.

Hipermarketul este dotat cu 8 case de marcat standard, raion extins de legume și fructe, vitrină cu servire asistată cu o lungime de 20 metri, pentru o varietate mare de produse proaspete și, de asemenea, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

În galeria comercială, clienții au acces și la o pizzerie, cofetărie, farmacie, un pet shop și un punct de accesorii GSM. În exterior, clienții sunt așteptați la punctul Grill cu o gamă variată de mâncăruri savuroase, gata preparate.



Citeste si