One City Floreasca găzduiește din 7 februarie a patra locație Mara Mura. Încă din 2015, cofetăriile Mara Mura sunt locuri în care rețetele clasice din marea gastronomie franceză - tarta cu lămâie și bezea (tarte citron meringuée), celebrele choux-à-la crème, cannelés sau macarons - stau lângă prăjitura cu mere, salamul de biscuiți sau biscuiții cu magiun „cum făcea bunica” și lângă cookies delicioase, care se potrivesc perfect cu un ceai sau o cafea.

“Îmi doresc ca business-ul să crească în continuare, în același mod organic, controlat ca și până acum. Vrem să ne asigurăm că oferim mereu aceeași calitate și să ne păstrăm atenția pentru detalii”, declară Daciana Sârbu, proprietara lanțului de cofetării Mara Mura.

Și în noua locație, piesele de rezistență rămân torturile, făcute după rețete cu tradiție, ca Pavlova, sau trendy, ca tortul cu caramel și ness, care pot fi personalizate pentru ocazii speciale.

Acestora li se adaugă tartele cu combinații neașteptate de ingrediente, precum cele cu fistic și caise sau cele cu pere și caramel, deliciile franțuzești clasice, însă și gustările mai puțin prețioase, cum sunt saleurile sau biscuiții cu ovăz și fructe uscate.

Celelalte cofetării Mara Mura din București sunt în apropiere de Ateneu, la bine-cunoscuta adresă de pe strada Benjamin Franklin nr. 5, în Centrul Vechi pe strada Doamnei nr. 15 și în Băneasa Shopping Center. Bunătățile Marei se pot comanda și online.

Sursa foto: Mara Mura

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri