Moncler, producător de îmbrăcăminte de lux, va extinde fabrica din Bacău și caută noi angajați pentru mai multe posturi.

Moncler Industries Yield operează ȋn Romania din 2015. Noua clădire se va întinde pe 8.000 de metri pătrați și va include un nou spațiu de producție dotat cu tehnologii de ultimă generație, precum și un centru de cercetare și dezvoltare.

Construcția urmează să fie finalizată în 2022. Va fi o clădire sustenabilă, de ultimă generație, conformă cu unul dintre cele mai recunoscute sisteme de certificare de mediu.

Moncler a decis să construiască și o grădiniță, pentru copiii angajaților. Grădinița va fi destinată copiilor cu vârste cuprinse între trei și șase ani și va fi prima grădiniță privată, operată de o companie din județul Bacău. Grădinița va implementa o metodă de educație inovatoare, recunoscută la nivel mondial, bazată pe învățarea experiențială, și va cultiva un mediu care încurajează potențialul copiilor prin interacțiune, autonomie, explorare și comunicare.

Fabrica Moncler

Sursa: Moncler

De când Moncler și-a început operațiunile directe în zonă în 2015, fabrica a evoluat în mod constant, devenind una dintre cele mai avansate fabrici din punct de vedere tehnologic din Europa.

”Fiind una dintre cele mai mari fabrici din zonă, prezența Moncler în România nu se rezumă doar la fabricarea celebrelor sale geci de puf; Moncler Industries Yield a devenit un angajator cheie în regiune, oferind locuri de muncă la standarde înalte pentru mai mult de 1.100 de angajați”, se menționează într-un comunicat al companiei.

Moncler Industries Yield oferă copiilor angajaților posibilitatea de a face programe de stagiatură pe timp de vară.

Fabrica Moncler

Totodată, compania oferă o serie de beneficii angajaților printre care tichete de masă, controale și investigaţii medicale periodice, transport la și de la fabrică, consultații anuale oftalmologice și vouchere Back to School, pentru a sprijini nevoile educaționale ale copiilor.

Oportunități de angajare Moncler:

  • Proaspăt absolvenți, de preferat cu diplomă în domeniul textilelor
  • Operatori confecționeri calificați în domeniu sau persoane dornice să învețe utilizarea maşinilor de cusut
  • Tehnologi de linie cu experiență în programare și producție
  • Tehnicieni cu experiență în programarea, lansarea și urmărirea producției
  • Specialiști în confecționare prototipuri, cu experiență în ȋmbrăcăminte de exterior
  • Noi absolvenți ȋn proiectare tipare ȋmbrăcăminte
  • Tehnicieni de calitate pentru a asigura conformitatea cu standardele de calitate ale companiei de-a lungul lanțului de aprovizionare

Toți candidații trebuie să fie din Bacău sau dintr-o zonă apropiată. CV-urile pot fi trimise pe adresa de mail info.hr@moncler.com.

Sursa foto: Shutterstock / TY Lim

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri