Atelierele ILBAH inaugureaza în Ploiești cel mai mare Centru de Cursuri Autorizate și Formare Profesională din județul Prahova. Design, Fashion, Cooking, Arte Vizuale, Grafică și Proiectare, Cursuri IT, Business și Management, Beauty sunt doar o parte din domeniile în care te poți specializa sub îndrumarea celor mai buni traineri.

În noul sediu Atelierele ILBAH din Ploiești te vei bucura de:
• Peste 80 de cursuri autorizate, recunoscute la nivel Național și Internațional
• Investiție și dotari de peste 150 000 euro.
Locație Ultra-Centrală: Str. Trei Ierarhi, nr. 9 – 11, etaj 2 (vis-a-vis de Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza, în cladirea Engie și NN Asigurări)
Atelierele ILBAH…o școală de referință și cele mai bune cursuri
Încă din 2012, Atelierele ILBAH s-a detașat ca lider de piața în cele mai importante orașe din țară, reușind să se diferențieze prin inovație și investiții importante în dotari și infrastructura. “Locul 1 în Educație” sau “Cel Mai Bun Centru de Calificare și Formare Profesională” sunt doar o parte din premiile care au încununat activitatea celor de la Atelierele ILBAH de-a lungul timpului (vezi mai multe…)
“Suntem conduși de așteptări și dorințe diferite, dar fiecare dintre noi are un vis pe care dorim să ni-l indeplinim. Suntem bucuroși ca atât de mulți cursanți ne-au ales pentru a le indeplini visul… visul de a face ceea ce le place.
Putem spune că oferim o experiența de neuitat celor care urmează cursurile din pasiune sau hobby, dar și cea mai bună șansă celor care vor să se angajeze, să se perfecționeze într-un anumit domeniu, sau chiar să iși deschidă propria afacere.” (Vlad Iliescu, director general Atelierele ILBAH)
Cursurile se organizează exclusiv în sediile Atelierele ILBAH, unde cursanții vor găsi tot ceea ce au nevoie pentru a-și urma pasiunea, indiferent de domeniu. Aceasta este o diferența majoră față de competitori care în general apelează la diverși agenți economici pentru a le pune la dispoziție infrastructura necesară pentru a susține cursuri. La Atelierele ILBAH ai totul într-un singur loc și deci există un control mult mai bun asupra calității cursurilor și a modului de desfășurare.
“La Atelierele ILBAH vei gasi sprijinul necesar, dar și motivația de a-ți schimba viața, în cariera pe care ți-o dorești! aceasta este promisiunea Atelierele ILBAH față de prahoveni.
Indiferent de cursul pe care îl alegi vei fi îndrumat de traineri cu experiența, adevărați profesioniști, oameni de succes al căror nume se identifică cu ceea ce au realizat în domeniu. Gata să îți dezvăluie secretele meseriei pe care o vei alege, dar și să îți împărtășească din experiența lor, cu ei vei găsi motivația de a deveni cel mai bun, dar și cunoștințele de care ai nevoie pentru a reuși în domeniul ales.

Un nou sediu, noi standarde, noi cursuri
Prezența Atelierele ILBAH în Prahova nu este o noutate, compania activând pe piața locală din Ploiești încă din 2013, într-un sediu mai mic și pe o plajă diferită de cursuri, prin care s-a dorit testarea pieței și a apetitului prahovenilor pentru astfel de programe.
Datorită cererii crescute și a numarului mare de persoane aflate în căutarea cursurilor de formare profesională compania a decis ridicarea stachetei, prin inaugurarea noului sediu impresionant din Str. Trei Ierarhi, nr. 9 – 11, etaj 2.
De asemenea vechiul site cursuricalificareploiești.ro detinut de Atelierele ILBAH în Ploiești, a fost preluat în totalitate de site-ul “părinte” ateliereleilbah.ro

Înscrie-te la cursuri și acorda-ți încrederea și curajul de care ai nevoie pentru a te poziționa pe următoarea treaptă a carierei tale!

Vezi AICI lista completă a cursurilor Atelierele ILBAH.

GIVEAWAY – Câștigă un curs la Atelierele ILBAH

Atelierele ILBAH sunt alaturi de tine și vrem să te ajutam să îți îndeplinești visele.
Participă la giveaway și poți câștiga un curs din portofoliul Atelierele ILBAH, la alegere.
REGULAMENT
Giveaway-ul se desfășoară în perioada 07.02.2022– 28.02.2022, folosind rețelele de socializare Facebook și Instagram.
Te poți înscrie pe oricare dintre cele două rețele, sau pe ambele.
Pentru a participa la giveaway, trebuie să urmezi pașii urmatori:
1. Follow @atelierele_ILBAH (Instagram) / Like @AteliereleILBAH.ro (Facebook)
2. Share:
• Pe Facebook, share pe wall la postul giveaway-ului, dând tag la @AteliereleILBAH.ro
• Pe Instagram, share pe stories la postul giveaway-ului, dând tag la @atelierele_ILBAH
3. Lasă un comentariu la post, în care ne spui ce curs vrei să urmezi și de ce! Cel mai creativ răspuns va fi ales câștigător !!!
Poți avea două șanse de câștig: pe Facebook și pe Instagram.
Mai multe detalii aici: Giveaway Atelierele ILBAH

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.
Setari Cookie-uri