Pentru a avea succes, in calitate de antreprenor, ai nevoie de o idee foarte buna cu care sa iesi in evidenta fata de restul lumii. Chiar daca ai un spirit antreprenorial, ai nevoie si de anumite cunostinte care sa te ajute sa-ti materializezi ideea de afacere. Daca vrei sa afli mai multe lucruri despre lumea afacerilor, poti incerca unul dintre urmatoarele cursuri de antreprenoriat.

Curs de Antreprenoriat - BusinessAcademy

Indiferent daca afacerea pleaca de la zero, creezi un sector nou al unei organizatii de succes sau cauti un mod de investitie in domeniul afacerilor, competentele si cunostintele antreprenoriale sunt cele mai importante pentru indeplinirea ambitiilor si pentru obtinerea castigului financiar asteptat.

In timpul scolarizarii in cadrul departamentului Entrepreneurship, poti obtine resurse pentru conducerea intregului ciclu de dezvoltare al companiei. De la dezvoltarea ideii initiale, aplicarea tehnologiilor si cercetarilor necesare, crearea strategiilor de actiune, a materialelor de marketing credibile, crearea echipei de angajati, parteneri si investitori si pana la managementul productiei, finantelor si al operatiunilor.

Poti opta pentru cursuri traditionale sau online pe o durata de trei trimestre.

Curs intensiv antreprenoriat - Marius Ghenea

In cadrul acestui curs de antreprenoriat sunt analizate si explicate componentele cheie ale unei afaceri si modul in care ele se intrepatrund pentru a cladi un business durabil, profitabil, solid si de succes. Programul poate fi util si managerilor din companii de profil antreprenorial, care isi doresc sa inteleaga mai bine ce inseamna viziunea antreprenoriala si cum poate fi ea transpusa in practica de catre manageri competenti.

Acest tip de curs antreprenoriat se diferentiaza prin combinarea aspectelor teoretice de business cu exemple si provocari concrete din cei peste 25 de ani de activitate antreprenoriala si investitii in business-uri ai lectorului cursului, Marius Ghenea.

Costurile de participare incep de la 200 euro de persoana pentru echipe de antreprenori de doua sau mai multe persoane care se inscriu la curs impreuna.

Curs de antreprenoriat - centrul Athena

Cursul de antreprenoriat organizat de centrul ATHENA se adreseaza celor care doresc sa isi deschida propria afacere sau detin deja o afacere si vor sa o gestioneze mai eficient. Cursul de specializare este autorizat de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale.

Cei care opteaza pentru acest curs vor invata despre: initierea unei afaceri, organizarea activitatii, strategii de marketing, negocierea contractelor, politica de promovare, finantarea unei afaceri, dezvoltarea produselor/serviciilor, organizarea personalului, evidenta contabila, sistemul de evidenta financiara, strategiile de dezvoltare si riscurile afacerii, logistica necesara derularii afacerii si planul de afaceri.

Pretul cursului este 450 lei si dureaza un weekend.

Tabara Startup Your Life

Startup Your Life inseamna patru zile de training intensiv pentru antreprenoriat, organizat sub forma unei tabere la munte de catre redactia Start-Up.ro. Participantii trec prin etapele de baza ale crearii companiei, aspectele legale, finantari, administrarea afacerii si folosirea promovarii online. Conexiunile create te ajuta mai departe in afaceri.

Workshopurile Startup Your Life ofera participantilor un kit introductiv in lumea afacerilor, iar la finalul taberei, primesc toate materialele de studiu pentru a le putea consulta in orice moment.

Cea de-a treia editie a taberei va avea loc intre 17 si 20 mai 2018, iar pretul unui bilet porneste de la 299 de euro.

Atelierele ILBAH - Curs Antreprenoriat de la A la Z

Fie ca ai o idee de afacere si vrei sa o vezi materializandu-se, fie ca ai deja experienta in administrarea unui business si doresti sa te perfectionezi, ori poate lucrezi intr-o corporatie si esti pregatit sa faci urmatorul pas in managementul companiei, cursul organizat de Atelierele ILBAH te pot ajuta in acest sens.

Absolvind cursul de antreprenoriat de la A la Z organizat de Atelierele ILBAH, vei obtine o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei recunoscuta atat la nivel national, cat si international.

Durata cursului este de 4 saptamani si preturile acestora incep de la 1.000 lei.

Sursa foto: Shutterstock / George Rudy

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri