După ce a cumpărat Twitter, Elon Musk pare să își stabilească noi și noi ținte. De data aceasta, filantropul și inventatorul american a postat pe Twitter, rețeaua de socializare pe care tocmai a cumpărat-o, nici mai mult nici mai puțin decât faptul că ar vrea să cumpere Coca Cola.

"Motivul", fără îndoială, ironic, ar fi acela că Elon Musk vrea să pună cocaina la loc în celebra băutură, conform Insider.

Deși pare o exagerare în termenii zilelor noastre, și fără îndoială că și este, trebuie spus faptul că în 1885, la vremea când inventatorul băuturii răcoritoare, John Pemberton, făcea experimente cu primele versiuni ale Coca Cola, cocaina era legală în Statele Unite.

Mai mult, la momentul acela rețeta lui Pemberton conținea chiar frunze de Coca, planta din care se extrage cocaina. Acesta descria viitoarea băutură ca fiind "tonică pentru minte și intelectuală". Un articol New York Times din anul 1988 spunea că prima verisune Coca Cola conținea, efectiv, cocaină, aceasta fiind însă eliminată până la începutul anilor 1900.

Profilul de Twitter al lui Musk debordează de altfel de postări buclucașe de când a achiziționat platforma, una dintre ultimele ieșiri publice ale sale referindu-se inclusiv la Mc Donald's.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri