Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, deschide cel de-al 20-lea magazin din România și al doilea din municipiul Brașov. Noul magazin este situat în cartierul Astra și va fi deschis de luni până sâmbătă în intervalul 07:00-21:00 și duminica între 08:00 și 20:00.

"Dorim să ne consolidăm poziția în orașele mari, să dezvoltăm compania în orașele de dimensiune medie, între 80.000 și 100.000 de locuitori, iar în viitor dorim chiar să inventăm un nou format, cum ar fi punctele de desfacere dedicate pentru centrul orașelor, a declarat Frédéric Lamy pentru wall-street.ro.

Cât despre provocarea cea mai mare cu care s-a confruntat, CEO-ul Leroy Merlin a declarat că aceasta a fost transformarea oamenilor ca urmare a pandemiei Covid-19, personalul companiei fiind expus într-o mare măsură consecințelor pe care aceasta le-a avut.

Anul viitor vom deschide un nou magazin Leroy Merlin în Arad, iar în 2024 în Pitești și suntem de asemenea în discuții pentru unul în Bistrița

Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin

Frédéric Lamy a arătat de asemenea că Leroy Merlin România plănuiește să aibă 40 de magazine în următorii 10 ani, cu un număr de peste 6000 de angajați.

Nu în ultimul rând a acesta a specificat și faptul că, în ciuda deschiderii celui de-al 20-lea magazin fizic, comerțul online rămâne o componentă importantă a companiei, de multe ori clienții realizând un mix între cele două și existând chiar cazuri în care aceștia vin mai întâi în magazin pentru a studia oferta, pentru ca mai apoi să finalizeze achiziția, online, de acasă.

Potrivit companiei, magazinul Leroy Merlin Brașov Astra are în acest moment peste 100 de angajați bine pregătiți și instruiți, care vor asigura consultanță pentru o experiență de cumpărături cât mai eficientă a clienților.

Sursa foto: Wall-street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este jurnalist, activând anterior pentru publicații precum Digi 24, Adevărul sau Academia Cațavencu. A desfășurat de asemenea o activitate publicistică constând în patru volume publicate, între acestea numărându-se proză, nuvele și benzi desenate. Este absolvent de Regie Film și a fost de asemenea posesor al bursei J.W.Fulbright pe scenaristică și regie de film.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri