CBRE România, liderul pieței de consultanță imobiliară, a securizat pentru retailerul român Vagabond Studio prima sa locație, în unul dintre cele mai mari centre comerciale din Londra, sub brandul "Made by Society".

Vagabond Studio este primul retailer român care intră pe piața britanică asistat de un consultant imobiliar din România, în urma unei investiții de aproximativ 800.000 de euro, conform unui comunicat de presă transmis de companie.

Magazinul este situat în partea de est a Londrei, în Westfield Stratford City. Acesta este cel mai mare centru comercial urban din Marea Britanie din punct de vedere al suprafeței, pe care este construit și al 4-lea cel mai mare centru comercial din țară în ceea ce privește suprafața de retail disponibilă.

Concept-store-ul "Made by Society" ocupă o suprafață de 225 de mp, operand cu o echipă de vânzări de 15 persoane.

"Datorită gradului (...) de implicare din partea Vagabond Studio și cooperării (...) cu echipa CBRE Londra, procesul de deschidere a magazinului a durat mai puțin decât estimarea inițială și s-a concretizat cu un rezultat remarcabil", a declarat Carmen Ravon, Head of Retail Occupier CEE la CBRE.

Marea Britanie este una dintre cele mai mari piețe de consum din lume, potrivit Băncii Mondiale, și a treia piață de retail din Europa, după Germania și Franța, din punct de vedere al cifrei de afaceri.

În 2021, vânzările din retail în Marea Britanie au depășit 465 de miliarde de lire sterline, potrivit Statista.com.

De asemenea, industria de retail din Marea Britanie este formată din peste 300.000 de afaceri diferite și peste 3 milioane de angajați, ceea ce reprezintă peste 8% din totalul locurilor de muncă din Marea Britanie, potrivit British Retail Consortium (Brc.org.uk).

Sursa foto: Vagabond Studio

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri