Spartan, lanţul de restaurante fondat de omul de afaceri Ştefan Mandachi, a încheiat înţelegerea pentru preluarea a cinci dintre locaţiile Taksim din Bucureşti.

Discuţiile dintre cele două companii s-au încheiat în primăvara acestui an, ajungându-se la un acord de un milion de euro, potrivit unui comunicat transmis Agerpres.

"Suntem extrem de încântaţi să anunţăm că, după lungi negocieri purtate în ultima jumătate de an, Spartan a încheiat înţelegerea pentru a-şi adăuga în portofoliu cinci noi restaurante. Spartan este deja în negocieri avansate şi pentru celelalte trei locaţii din Bucureşti, discuţiile apropiindu-se şi aici de final", a declarat Ştefan Mandachi, fondatorul Spartan.

Cele cinci locaţii pentru care s-a ajuns deja la o înţelegere sunt cele din Sun Plaza, Auchan Titan, Bucureşti Mall Vitan, Băneasa Shopping City şi Promenada Mall. Pe lângă spaţiile închiriate, Spartan a preluat şi toate utilajele, precum şi o parte dintre echipamentele existente.

În ceea ce priveşte personalul angajat în locaţiile care au fost preluate de Spartan, compania își dorește ca toţi cei care vor să continue să lucreze să o poată face.

De asemenea, Spartan a oferit întregului personal un training specializat, precum şi un plan de dezvoltare în cadrul companiei.

Sursa foto: Spartan

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri