LovetheDesign.ro este cel mai nou boutique online dedicat produselor premium pentru amenajarea casei, care se lansează pe piața din România. Acesta pune la dispoziția clienților o selecție de piese de design interior, de la mari branduri internaționale.

Portofoliul cuprinde peste 300 de produse, din categorii precum Mobilă, Corpuri de iluminat, Accesorii, Textile, Baie, Bucătărie, Office sau Kids.

Momentan, boutique-ul online integrează o selecție de produse de la 7 parteneri, studiouri de design interior renumite din Europa, urmând ca până la finalul anului să se extindă prin colaborări cu peste 20 de furnizori. Printre brandurile care s-au alăturat proiectului încă de la început se numără Schneid Studio, Kristina Dam studio, Aytm, Oyoy Living Design, Hübsch sau Zone Denmark . De asemenea, LOVEtheDESIGN va colabora cu designeri și arhitecți pentru proiecte complete de amenajare.

„Intuiția si pasiunea pentru design se pot transforma într-o idee, o idee într-un proiect, iar un proiect în realitate, așa a luat naștere LOVEtheDESIGN. Ne-am dorit să creăm un boutique online pentru amenajarea casei dedicat iubitorilor de frumos, care să devină un concept de referință în domeniu. Proiectul se adresează unei comunități de pasionați de design, care apreciază confortul și își doresc produse care să le reprezinte caracterul” a declarat Diana Mareș, fondatoare LOVEtheDESIGN (foto).

Retail jobs

Serviciile de logistică și livrare în întreaga țară vor fi asigurate de Frisbo, iar pentru procesarea plăților LOVEtheDESIGN a încheiat un parteneriat cu Netopia Payments.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri