Mobexpert și Alpha Bank România a lansat un nou card prin care clienții pot accesa până la 36 de rate fără dobândă pentru achiziții în magazinele Mobexpert şi online pe www.mobexpert.ro. O altă facilitate o reprezintă un discount de 10% la produsele care nu beneficiază de alte reduceri sau 50% discount la tariful serviciilor de transport și montaj.

Mobexpert Credit Card este un card de credit, de tip Gold, emis sub sigla Mastercard, ce poate fi folosit oriunde în lume, permite înrolarea în cele mai cunoscute portofele digitale (Apple Pay și Google Wallet). Cardul poate fi obținut în showroom-urile Mobexpert și în rețeaua de unități ale Alpha Bank, iar utilizatorii pot primi o limită de până la 15.000 euro (echivalent în lei) pe care o pot utiliza în rate fără dobândă sau cu o perioadă de grație de până la 50 de zile.

Acesta oferă acces și la alte beneficii pe care Alpha Bank le acordă clienților cardurilor de credit Mastercard prin programele Premium. Acestea includ:

  • rate fără dobândă la comercianții parteneri;
  • puncte de loialitate Alpha Shop;
  • acces gratuit în lounge-urile Business din aeroporturile internaționale Otopeni și Viena;
  • asigurare la cumpărăturile online.

Citește și: Cum afectează războiul din Ucraina producătorii de mobilă din România. Interviu cu CEO-ul Mobexpert.

„Am observat în ultimul an interesul crescut al clienților noștri pentru achiziții prin programele de creditare. De aceea, am dezvoltat un card premium de finanțare fără dobândă, ce facilitează achiziția de mobilier și decorațiuni pentru clienții noștri", a declarat Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Mobexpert este o companie de mobilă din România care a luat naștere în anul 1993. Mobexpert deține 18% din piața de mobilier de casa și 30% din cea a mobilierului de birou, ambele divizii ocupând poziția de lider pe piețele de profil din țară. Rețeaua regională a Mobexpert numără 27 de hipermagazine şi magazine de dimensiuni mai mici, precum si un magazin online.

Alpha Bank a fost inființată în anul 1879, face parte din Alpha Bank Group și este a doua cea mai mare bancă din Grecia și cea mai mare prin prisma capitalului de piață. Alpha Bank deține peste 450 de sucursale la nivel national. În Romania, Alpha Bank a devenit activa in anul 1994 sub denumirea de Banca București, rebranding-ul venind abia în anul 2000. Banca oferă produse si servicii atât pentru persoanele fizice, cât și pentru sectorul corporate. Alpha Bank este prezentă printr-o rețea de sucursale destule de vastă și în București dar și în alte orase mari din țară.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri