În campania ”Plantăm împreună” va fi plantat un arbore pentru fiecare comandă de peste 250 de lei, efectuată pe www.philips.ro.

În primele 4 luni de la startul campaniei, obiectivul stabilit a fost atins în proporție de peste 75%, cu un număr de peste 6.000 de comenzi înregistrate.

”Ne bucurăm pentru răspunsul pozitiv pe care l-am primit din partea consumatorilor și îi asigurăm că ne aflăm doar la începutul unei serii de programe ce vor avea în prim plan sustenabilitatea și acțiuni de creștere a responsabilității sociale. Inovația, responsabilitatea față de planetă și societate sunt parte din ADN-ul Philips, iar când aceste elemente lucrează împreună, apar cele mai bune rezultate!” a declarat Daciana Tulpan, Lider al Diviziei dedicate Îngrijirii Personale, Philips.

Programul „Plantăm împreună”, desfășurat de Philips România, alături de Asociația Viitor Plus, continuă până pe 30 septembrie 2022 și Philips se așteaptă să contribuie la împădurirea cu aproximativ 8.000 de copaci a unei suprafețe de peste 1.5 hectare, din sudul României.

Copacii vor fi plantați în toamna acestui an în zona de sud a țării, în comuna Apele Vii, din județul Dolj, pe un teren aflat în curs de deșertificare. În anii următori plantării se vor realiza lucrări de îngrijire, pentru o perioadă între trei și șapte ani, până când pădurea va atinge stadiul matur. Pădurea creată în beneficiul comunității locale va sprijini reglarea climatului, va contribui la diminuarea poluării și la creșterea rezilienței zonei în fața evenimentelor meteo extreme.

„Putem spune că, în medie, un copac absoarbe 22 de kilograme 1CO2/ an și filtrează 100 de kilograme de praf/an. Astfel, cei peste 6000 de copaci rezultați din primele luni ale campaniei vor absorbi peste 134 tone de CO2/an și vor filtra peste 612 tone de praf/ an”, a declarat Teia Ciulacu, fondator și președinte al Asociației Viitor Plus.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri