Robin van Rozen este noul director general al Philips Romania, din aceasta pozitie urmand sa coordoneze si operatiunile comerciale ale sectorului consumer lifestyle in tarile din Europa de Sud-Est, anunta compania.
van Rozen va prelua conducerea Philips Romania incepand cu 1 martie. Acesta va coordona si sectorul consumer lifestyle, care include produsele electrocasnice si espressoarele automate Saeco, produsele de ingrijire personala si pentru ingrijirea mamei si copilului Avent, produse audio-video si accesorii.

De origine olandeza, Robin van Rozen are o experienta de zece ani in compania Philips, in pozitii de conducere in departamentele de marketing si vanzari, din Amsterdam si Londra. Incepand cu aprilie 2010, a ocupat pozitia de senior marketing director Europa Centrala si de Est, coordonand activitatile de marketing in cele 17 tari din regiune.

van Rozen are studii de specialitate in marketing si finante finalizate la Universitatea din Maastricht, fiind, de asemenea, absolventul unui Executive MBA la Wharton Business School.

Cu sediul in Olanda, Philips are peste 118.000 de angajati in domeniul vanzarilor si serviciilor in peste 100 de tari din intreaga lume. Compania a raportat vanzari de 24,8 de miliarde de euro in 2012.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri