Fleet Management Conference, evenimentul care prezintă cele mai bune soluții de optimizare a managementului flotei de vehicule, revine cu o nouă ediție pe 6 septembrie 2022, la Crowne Plaza Bucharest.

Conferința aduce în prim-plan strategii eficiente pentru administrarea flotelor și parcurilor auto, soluțiile tehnologice ale momentului și sfaturi pentru îmbunătățirea sistemelor operaționale. Participanții pot învăța cum să dezvolte corect strategii externe și interne pentru operațiile desfășurate, alături de jucători importanți ai industriei, manageri de flote, deținători de parcuri auto, dar și de mulți alți specialiști și consultanți ai domeniului.
Fleet Management Conference este un bun prilej pentru a dezbate și valida cele mai bune practici pentru îndeplinirea unor obiective precum creșterea eficienței flotei auto, o bună coordonare a vehiculelor sau un cost operațional scăzut. Mai mult, cadrul relaxat și atmosfera primitoare oferă contextul ideal pentru networking și schimbul de idei cu profesioniștii din industrie.
Printre vorbitorii ediției de anul acesta se numără: Olivier Peijs (Vice President Fleet Sales, Solera Audatex), Lucian Baltaru (Ceo, Sameday), Dan Ștefan (Co-Fondator, Autonom Grup), Cotiso Lascu (Manager Proiect GNCV, Engie Romania), Dumitru Tudorache (Department Manager Vehicle & Transportation Management, Corporate Real Estate Management, OMV Petrom Global Solutions SRL), Costin Rotaru (Fleet Manager, Freshful By Emag), Vlad Daniel (Distribution Channel Manager, Lektri.co).
Mai multe informații despre eveniment, agendă și vorbitori sunt disponibile pe www.fleetconference.ro.
Fleet Management Conference este un eveniment organizat de Evensys, realizat în parteneriat cu Renault Romania, Autonom, Solera | Audatex și Engie Romania.
Despre Evensys
Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 16 ani de experiență în organizarea de evenimente business. Evensys este specializată exclusiv pe dezvoltarea de conferințe și de seminarii proprii, ce acoperă șapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, HR, Real Estate, Production și Retail. Evenimentele organizate tratează tematici actuale, care privesc atât industria de business locală, cât și cea din Europa Centrală și de Sud-Est.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri