Pe 9 aprilie 2022, a fost inaugurat primul restaurant Popeyes din România. Mihaela Lungu, Chief Marketing Officer Popeyes România, a declarat, pentru wall-street.ro, care sunt următoarele deschideri programate.

În prezent, în România, există trei restaurante Popeyes: Băneasa Shopping City, Park Lake și Afi Cotroceni. Iar până la finalul acestui an, vom asista la inaugurarea a încă trei restaurante Popeyes în:

  • Centrul Comercial Drumul Taberelor,
  • Centrul Comercial Orhideea,
  • zona Pipera – Voluntari, unde va fi deschis primul restaurant Drive Thru din Centrul Comercial Lemon Retail Park.

”Pentru noi, deschiderea primului drive-thru, mai ales în primul an de activitate, este o realizare foarte mare și ne bucurăm să venim în întâmpinarea celor care și-au dorit acces facil către un restaurant Popeyes în această parte a orașului. Restaurantul va oferi clienților zona de dine-in, terasă și Drive Thru și va deservi atât clienții care locuiesc sau lucrează în zonă, cât și pe cei aflați în tranzit”, a declarat Lungu.

De asemenea, aceasta a precizat că obiectivul Popeyes rămâne acela de a ajunge la 90 de restaurante în următorii 10 ani, contribuind la creșterea pieței forței de muncă din România.

”Avem planuri importante pentru dezvoltarea Popeyes în următorii ani la nivel național. Astfel, în 2023 vom continua planurile de expansiune strategică atât în București, cât și în orașele mari din țară, axându-ne pe toate tipurile de restaurante”, a mai spus aceasta.

Care sunt produsele preferate de români la Popeyes

Restaurantele Popeyes au căpătat rapid notorietate în țara noastră, circa 250.000 de români trecând pragul acestora de la inaugurare.

În urma acestor câteva luni de funcționare, Lungu a putut să ne enumere și care sunt cele mai comandate produse, acestea fiind:

  • The Chicken Sandwich,
  • Cajun Fries,
  • American Biscuits.

”Meniul Popeyes își are rădăcinile în bucătăria din Louisiana. Puiul este marinat pentru cel puțin 12 ore într-un mix de condimente Cajun, dat prin panadă și pregătit proaspăt în bucătărie, pentru a obține o crustă crocantă”, a reamintit directorul de marketing al lanțului de restaurante.

Nu în ultimul rând, Lungu a precizat că românii pot beneficia și de oferte, prin intermediul aplicației mobile, ce include programul de Loyalty, mobile and web order, oferte speciale, plata contacless și comenzi personalizate.

De asemenea, începând cu 6 iunie, Popeyes România poate fi găsit pe Tazz, fiind prima aplicație de livrare cu care restaurantul a semnat un parteneriat în România.

Fondat în 1972 în New Orleans, Popeyes este unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante cu servire rapidă din lume, reușind să creeze o nișă pe piață prin rețetele autentice, în stil Louisiana. Brandul este fondat pe o tradiție culinară veche de 300 de ani, care aduce o fuziune de stiluri de gătit, condimente și ingrediente. Popeyes este prezent în peste 25 de țări din întreaga lume.

Sursa foto: Popeyes România

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri