Spy Shop, importator și distribuitor de sisteme de securitate, supraveghere video și sisteme fotovoltaice, cu o cifră de afaceri de 12 milioane de euro în 2021 va finaliza in curând amenajarea unui nou sediu de birouri si depozit în care a investit 1 milion de euro, ce va duce suprafața totala de depozitare la peste 2000 mp.

Depozitul va intra rapid în circuit, compania fiind în toi cu pregătirile pentru sezonul de cumpărături cu Black Friday ca vârf de lance.

“De-a lungul timpul am făcut modificări și ajustări în spațiile de depozitare pe care le aveam pentru a crea suficient loc, mai ales în perioadele cu sezonalitate ridicată precum e Q4. Eram de ceva timp în căutarea unui spațiu pentru noul depozit, iar anul acesta am găsit o soluție foarte bună, în vecinătatea actualului sediu și depozit central, astfel că lucrurile s-au potrivit de minune. Mai sunt lucruri minore de amenajat, însă am început deja aprovizionarea pentru perioada campaniei de Black Friday și a sezonului de iarnă.” ne-a declarat Sergiu Dăngulea, CEO Spy Shop.

Datorită investițiilor continue, atît în dezvoltare, aplicații software dar și în stocuri, Spy Shop are în primele 6 luni ale anului 2022 o creștere de 20% față de aceeași perioadă a lui 2021.

Spy Shop își propune prin strategia de extindere să diversifice și să crească numărul produselor odată cu expansiunea locului de depozitare. Se întrevede o creștere continuă a cererii pe segmentul de sisteme de securitate și mai ales a sistemelor fotovoltaice, produse pe care Spy Shop le comercializează din primăvara acestui an, fiind importator și distribuitor Canadian Solar și Huawei. Totodată sunt discuții avansate cu alți producători din această industrie pentru lărgirea gamei.

“Practic am dublat suprafața de depozitare și estimăm că vom avea suficient spațiu cel puțin pentru următorii 3-4 ani dacă ritmul de dezvoltare se va menține în acest fel. Spunem acest lucru pentru că nișa are mult potențial pe piața din România și nu numai, echipamentele de securitate sunt tot mai căutate și se dezvoltă foarte mult și într-un ritm destul de alert.

Pentru prima jumătate de an am avut o avans de aproximativ 20%, dar avem convingerea că procentul va crește spre finalul anului, odată cu semestrul 4 și campaniile de vânzări binecunoscute, în frunte cu Black Friday.” mai spune Sergiu Dăngulea.

Spy Shop se axează în continuare pe creșterea numărului de clienți finali, cât și instalatori, având deja o rețea națională cu peste 1000 de parteneri către care distribuie lucrări. Se urmărește încheiere unor contracte cu cei mai renumiți producători din lume pentru a aduce în România produse de top din această nișă de securitate, dar și ieșirea pe piața din regiune în viitor.

Spy Shop este unul dintre principali importatori si distribuitori de sisteme de securitate și supraveghere video, înființat în anul 2009. Operează prin intermediul site-ului spy-shop.ro și are în portofoliu peste 50.000 de produse de securitate și supraveghere video, panouri și sisteme fotovoltaice, echipamente adresate clientului final cât și partenerilor B2B, o rețea națională cu peste 1000 de instalatori și distribuitori.

Sursa foto: Spy Shop

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri