Spy Shop – companie care comercializează echipamente de securitate și supraveghere video, anuță că a avut o creștere cu peste 60% a veniturilor generate în campania de Black Friday 2020.

Atât ofertele pentru distribuție și instalatori, cât și cele pentru end-useri au generat o cerință foarte mare pentru produsele de securitate. Camerele și sistemele de supraveghere video, accesoriile CCTV și automatizările pentru porți au fost vedetele acestui eveniment al reducerilor, în cele trei zile cumpărându-se peste 4500 camere de supraveghere video și peste 200 kit-uri de automatizare, branduri ca Dahua, Acvil și Motorline fiind printre cele mai căutate.

Așa cum era de așteptat și traficul a crescut în weekendul de Black Friday cu peste 35%, mai mult de jumătate fiind clienți noi ceea ce arată că oamenii sunt atrași de autoritatea în creștere a brandului Spy Shop, acesta fiind un jucător de top în comercializarea și distribuția online a echipamentelor de securitate. Din totalul comenzilor, un procent de aproximativ 30% au fost plătite online, dublu față de anul trecut.

“Ne-am atins și anul acesta obiectivul de creștere YOY stabilit pentru Black Friday și odată cu asta ne vom îndeplini și așteptările legate de creșterea prognozată pentru anul 2020, cu un procent de 50% față de 2019. Totodată investițiile pe care le-am făcut în a doua jumătate a anului, cât și cele pe care suntem aproape să le finalizăm în curând ne vor ajuta ca în 2021 să fim și mai ambițioși în setarea obiectivelor și chiar depășirea acestora.” declară Alex Jivan, Marketing Manager Spy Shop.

Cererea în creștere față de acest tip de produse se observă tot mai mult în ultima perioadă, oamenii fiind mai educați în această privință și tot mai interesați de siguranța personală și a locuinței. Pe lângă asta, prețurile tot mai competitive din piață și diversitatea produselor fac aceste echipamente foarte atractive pentru oricine.

“În gama noastră de produse veți găsi de la sistemele de securitate și supraveghere video clasice, până la echipamente de ultimă generație Smart Wi-Fi, sisteme de videointerfonie, automatizări porți, gadget-uri și echipamente optice, Spy Shop fiind importator pentru o mulțime de branduri de top atât la nivel european cât și mondial” a completat Alex Jivan.

Spy Shop a avut o ofertă foarte atractivă de Black Friday, cu aproximativ 1.000 de produse din toate categoriile, reduse cu până la 80%.

În 2020 Spy Shop se așteaptă la o creștere a cifrei de afaceri cu peste 50% față de anul trecut când a încheiat cu o cifră de 30 milioane lei. Tot în acest an compania deschis cel mai mare showroom din țară dedicat echipamentelor de securitate și a crescut capacitatea depozitului cu 50%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri