Virtualized, primul concept de expo-conferințe B2B din România, desfășurate exclusiv în mediul online, care au drept scop informarea și educarea mediului de business, continuă cu o nouă serie de evenimente. Astfel, două summit-uri dedicate profesioniștilor din domeniile sănătate și sustenabilitate au loc pe 23 și 24 noiembrie 2022, sub titlurile: eHEALTH SUMMIT - Enhancing Life, Excelling in Digital Care și respectiv Sustainability Summit: High-Tech Sustainability in our DNA.

Accesul la acestea este gratuit, în urma înscrierii pe platforma oficială https://www.virtualized.ro/.

Partenerul principal al evenimentelor Virtualized, organizate de Universum Expo, este certSIGN, cel mai important producător și dezvoltator de soluții criptografice din România, în conformitate cu cerințele Regulamentului eIDAS.

Evenimentele Virtualized, organizate de partenerii noștri de la Universum Expo, au devenit deja iconice pentru tot ceea ce înseamnă tehnologie și inovație: reunesc cele mai importante voci din domeniu, care prezintă soluții inovative concepute pentru ca business-urile să poată adopta modul de lucru cel mai corect, sigur și cu un consum de resurse limitat.

Rolul nostru, al partenerilor tehnologici ai evenimentelor, este să creștem nivelul de conștientizare a utilizatorilor și să oferim soluții care protejează datele companiei și ale angajaților. Mă refer la soluții corective, dar mai ales preventive, astfel încât toți cei implicați să cunoască atât riscurile de securitate, cât și planurile de apărare și răspuns.

certSIGN vine astfel cu o gamă completă de soluții și servicii inovatoare care acoperă atât securitatea datelor și securitatea organizației (desktop și mobile), cât și servicii de management al securității – CSIRT.

Zona de ”sănătate” și îngrijire medicală a făcut pași mari în ultimii ani spre transformare digitală, multe dintre clinici având deja implementate servicii/tehnologie/aplicații e-health, precum consultații sau alte servicii medicale on-line, în furnizarea cărora securitatea datelor pacienților este probabil cel mai important aspect.

În ceea ce privește componenta eco a business-ului, consider că nu doar la nivel personal suntem datori să susținem mediul, ci și la nivel de companie. Iar primul pas este cel de transformare a proceselor consumatoare de hârtie în procese digitale, declară Adrian Floarea – CEO certSIGN

Chiar dacă sunt încă la început în România, domeniile e-Health și Sustenabilitate sunt esențiale pentru dezvoltarea economiei globale și protejarea viitorului nostru, iar trendurile spun că în câțiva ani acestea vor reprezenta un procent semnificativ din piața internațională de afaceri.

Am creat Virtualized în 2020, plecând de la ideea că mediul de business trebuie să fie în permanență la curent cu ceea ce se petrece în piață, iar provocările cu care se confruntă specialiștii, la nivel mondial, trebuie dezbătute în timp real, oferindu-se astfel soluții viabile.

La Virtualized din această toamnă vom dezbate două domenii noi pentru piața locală, însă extrem de importante la nivel global. Formatul online al evenimentului permite să aducem împreună atât specialiștii și experții internaționali în aceste domenii cât și public de pretutindeni, declară Alexandru Măxineanu, Managing Partner UNIVERSUM EXPO.

Revoluția tehnologiei în medicină

  • Miercuri, 23 noiembrie, are loc eHealth Summit - Enhancing Life, Excelling in Care

Evenimentul are drept obiectiv aducerea în prim-plan a tot ceea ce trebuie să știm despre ecosistemul de sănătate. Summit-ul oferă astfel perspective largi asupra modului în care tehnologia revoluționează medicina sub toate aspectele sale.

Evenimentul se adresează profesioniștilor din industria medicală și farmaceutică, celor a căror activitate este legată de producția și distribuția de dispozitive medicale, precum și amatorilor de dispozitive de evaluare a stării de sănătate.

Participarea la eHealth Summit este gratuită și se face după înregistrarea pe site-ul www.virtualized.ro și validarea acesteia de către organizator.
Sesiuni & Speakeri

  • Sesiunea IA (inteligența artificială) în sănătate: Provocări cruciale:

Speaker: Dr. Ligia Kornowska, Director general al Federației Spitalelor din Polonia, cea mai mare organizație de spitale din această țară. Lider al „Coaliției AI în domeniul sănătății” pentru Polonia. Kornowsa este nominalizată printre „100 de persoane cele mai influente din domeniul sănătății poloneze”, în ultimii 3 ani și a deținut poziții de conducere în startup-uri medicale poloneze de conducere.

  • Sesiunea De la beneficiari la co-creatori: implicarea pacienților în dezvoltarea de soluții eHealth.

Furnizorii de eHealth se străduiesc să ofere instrumente care sunt utilizabile, scalabile și adoptate cu succes de către utilizatorii cărora le sunt destinate. Cu toate acestea, adoptarea de către utilizatori este adesea scăzută, iar ratele de uzură sunt destul de ridicate pentru majoritatea acestor instrumente. Sesiunea aduce în prim-plan modul în care implicarea pacienților în dezvoltarea soluțiilor de eHealth poate aduce valoare, inclusiv o mai bună rată de acceptare și adoptare a acestora.

Speakeri:

  1. Dr. Christine Jacob, lector și cercetător în domeniul sănătății, Universitatea de Științe și Arte Aplicate - Elveția de nord-vest FHNW. Cu peste 20 de ani de experiență în industrie, Christine este un director experimentat în domeniul sănătății, care a deținut mai multe poziții de conducere la nivel internațional în marile companii farmaceutice precum Roche și Novartis. Cariera ei a cuprins mai multe roluri de strategie digitală, scopul ei fiind să sprijine părțile cointeresate să adopte strategii inovatoare de implicare a utilizatorilor, pentru a crea soluții relevante și durabile de eHealth și strategii de implementare a acestora.
  2. Steve Bourke, CEO și fondator PersonalPulse GmbH. Bourke este avocat și reprezintă interesele pacienților. Lucrează împreună cu pacienții la crearea de instrumente de asistență medicală care sunt relevante, utilizabile și durabile. El a lucrat cu o serie de parteneri din ecosistemul sănătății, mari companii farmaceutice, inclusiv Roche și Novartis. Este co-fondator RheumaCura Foundation, organizație ce are drept misiune: Bolile reumatice și musculo-scheletice pot fi prevenite si vindecate.
  • Joi, 24 aprilie, are loc Sustainability Summit: High-Tech Sustainability in our DNA

Conceptul conferinței are la baza ideea că este necesar, pentru un viitor durabil, ca orice plan de afaceri pe termen lung să includă măsuri de sustenabilitate. În acest sens, evenimentul își propune să reunească cei mai buni specialiști, pentru a vedea cum putem deveni sustenabili în timp ce suntem profitabili.

Evenimentul se adrează directorilor generali, antreprenorilor, managerilor de produs, oamenilor de marketing, pasionați de tehnologie și sustenabilitate.
Subiectele cheie ale conferinței au în prim plan: agritech, ambalaj durabil, design de produs, parteneriate inovatoare și tehnologie durabilă.

Participarea la Sustainability Summit este gratuită și se face după înregistrarea pe site, pe aceasta pagină și validarea acesteia de către organizator.

Sesiuni & Speakeri

  • Sesiunea Plasticul nu crește pe copaci, dar ar putea cu temele:

Speakeri:

  1. Max Mohammadi, co-fondator, CTO și preşedinte al Plastic Fri. Max este creatorul PlasticFri, o companie GreenTech stabilită în Suedia, cu misiunea de a pune capăt catastrofei poluării cu plastic. În calitate de lider orientat spre valori și antreprenor social vizionar. Ca inovator, Max a primit numeroase premii inclusiv premiul Alfred Nobel pentru inovație, medalia de aur, premiul pentru cel mai bun inventator, marele premiu suedez pentru inginerie și premiul „Europeanul anului”.
  2. Dr. Paola Fiore, fondator și director. Pionier al sustenabilității. Specialist CSR, expert și consultant în mediu și schimbări climatice, educator și ambasador al organizației TeachSDGs la Națiunile Unite.
  3. Jacek Hutyra, Climate Officer pentru Orange Polonia (OPL). Este responsabil pentru proiectarea, implementarea strategiei și acțiunilor transversale #OrangeGoesGreen. Acest proiect combină responsabilitatea pentru reducerea emisiilor, crearea de valoare pentru părțile interesate și utilizarea poziției pe piață a OPL și un impact ecologic mai larg în Polonia. Prima etapă cheie pentru Orange Polonia, pe această cale, este o reducere foarte semnificativă a emisiilor sale până în 2025: cel puțin -65% față de 2015.

Content relevant la Virtualized 2022

Expo-conferințele online, asemenea evenimentelor offline,cuprind:

  • conferințe online orientate spre teme de actualitate, susținute de către experți internaționali și locali;
  • zona expozițională, unde companii din diverse domenii își prezintă produsele și serviciile;
  • panel-uri unde profesioniști de top dezbat Live subiecte de actualitate din domeniile în care activează;
  • pauze de networking, în timpul cărora participanții pot interacționa în timp real între ei sau cu reprezentanții companiilor participante, accesând chat-ul public, din platforma MyConnector.

La expo-conferințele Virtualized doritorii trebuie să se înscrie cu informațiile de business (e-mail de companie/ telefon/ job title).
Organizatorul își rezervă dreptul de a selecta participanții.


Pentru informații suplimentare, urmăriți platformele oficiale:

Despre Universum

UNIVERSUM este o companie construită în jurul conceptului de arhitectură de evenimente corporate cu o experiență de peste 10 ani în România, aflându-se printre cele mai mari companii din acest domeniu.

UNIVERSUM deține sub umbrela sa un întreg ecosistem de soluții pentru companii. De la organizarea de team buildingurilor recunoscute internațional, evenimente la scară largă precum: conferințe, competiții sportive, lansări de produse și festivaluri, la soluții software complete, dedicate organizării de evenimente.

Virtualized este prima expo-conferință virtuală din România, compusă dintr-o serie de evenimente online, organizate cu scopul informării și educării mediului de business autohton. În cadrul evenimentelor se abordează în timp real provocările cu care se confruntă specialiștii din mediul de afaceri și se oferă soluții rapide.

Bucharest Tech Week reprezintă festivalul care transformă Bucureștiul în capitala internațională a tehnologiei și care reunește atât profesioniștii cât și pasionații de tehnologie și inovații.

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World) este cea mai amplă expo-conferință și casa economiei digitale din Europa Centrală și de Est, în care profesioniștii din întreaga regiune au acces la soluții tech B2B, insight-uri pe diferite arii digitale și o oportunitate de networking.

Târgul Imobiliarium Universitate reunește pe parcursul celor 3 zile peste 50 de proiecte rezidențiale noi din București și împrejurimi.

MyConnector este o platformă flexibilă care permite organizarea de evenimente, conferințe și expoziții online, dar și interacțiunea live între participanți.

Pentru informații suplimentare contactați alexandra.dinu@universum.ro, 0722233114.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri