Atu Tech, cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din România, introduce, în premieră, în România, sisteme fotovoltaice în campania de vânzări Black Friday 2022.

Compania anunță că pot fi achiziţionate invertoare de 5KW cu preţuri începând de la 5.999,99 lei sau pachete de panouri solare de 3,15 KW la doar 6.599,99 dar şi sisteme fotovoltaice complete, de 5KW, ONGRID, la 21.999,99.

Atu Tech derulează campania de Black Friday până pe 5 decembrie şi va fi cel mai mare eveniment de shopping organizat, până acum, de Atu Tech, clienţii putând alege din peste 125.000 de produse aflate la reducere.

În această perioadă, discount-urile pe a2t.ro ajung până la 72%, la accesorii pentru sisteme de control acces, până la 33%, la camere video de supraveghere, până la 21%, la sisteme de automatizare de porţi (42% discount pentru accesoriile acestora) şi până la 64%, la sistemele de alarmă.

Pe lângă reducerile listate în site, clienţii Atu Tech (a2t.ro) vor avea acces şi la servicii precum: consiliere telefonică gratuită în alegerea produselor, suport tehnic gratuit post-vânzare, instalare oriunde în România, prin reţeaua proprie de instalatori parteneri, service cu ridicare şi returnare gratuite şi drept de retur prelungit la 30 de zile, faţă de 14 zile, conform legii.

Pentru a susţine cererea în creştere anticipată în luna noiembrie, Atu Tech (a2t.ro) a investit 3,5 milioane de euro în stocurile de produse destinate evenimentului de Black Friday.

Atu Tech (a2t.ro) are în oferta de Black Friday produse de supraveghere video profesionale, dar şi camere wireless smart, soluţii de automatizări de porţi pentru sisteme culisante, batante sau pentru uşi de garaj, sisteme de alarmă, videointerfoane şi multe altele.

Atu Tech (a2t.ro) este cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din România, potrivit cifrei de afaceri. Compania, înfiinţată în 2011, are sediul în Sibiu şi a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 13 milioane de euro (64 milioane lei). Magazinul online a2t.ro comercializează peste 4.000 produse, din categorii precum sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmă, control acces, automatizări porţi, interfoane şi videointerfoane, sisteme anti-incendiu şi de sonorizare, instalaţii electrice, reţele şi telefonie, sisteme fotovoltaice etc. Atu Tech dispune de o reţea de peste 1.000 de instalatori parteneri, prin care poate oferi astfel de servicii la nivel naţional.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri