Decathlon continuă strategia de extindere a rețelei de spații comerciale din România, prin inaugurarea unui nou magazin în Alba Iulia. Odată cu noua deschidere de magazin, reţeaua naţională ajunge la 29 de unităţi de vânzare.

Magazinul Decathlon Alba Iulia, situat pe strada Tudor Vladimirescu, 50A, dispune de o suprafaţă totală de circa 1.040 m2 și pune la dispoziția clienților mai mult de 2.500 de articole şi echipamente, destinate practicării a peste 80 de sporturi variate: de la box, fitness, gimnastică, alergare și mers sportiv, la fotbal, baschet, tenis de câmp și tenis de masă, înot, sporturi în natură, pescuit, ciclism, schi, drumeție, dar și articole pentru recuperare, hidratare, nutriție și sporturi de precizie.

„Inaugurarea magazinului Decathlon Alba Iulia reprezintă un nou pas semnificativ în vederea îndeplinirii misiunii noastre de a face sportul accesibil tuturor. La Decathlon, promovăm stilul de viaţă activ, produsele noastre având rolul de a încuraja toate persoanele să practice sport în mod regulat, indiferent de abilități sau statut.”, a declarat Alex Domșa, Director de expansiune Decathlon România.

În magazinul Decathlon Alba Iulia, oferta de produse este completată de serviciile adiţionale, precum serviciul atelier, pentru sporturile de asfalt, care constă în repararea şi reglarea bicicletelor, rolelor, trotinetelor, dar şi o zonă de personalizare a echipamentelor sportive.

De asemenea, prin serviciile de comandă online, magazinul aduce mai aproape de clienţi întreaga ofertă de produse din magazin: clienții pot comanda acasă sau la locul de muncă, cu ridicare din easybox sau prin Click & Collect, serviciul ce permite plasarea unei comenzi online și ridicarea coletului direct din magazin.

Noua unitate Decathlon dispune și de serviciul BornaPlus, care permite cumpărătorilor să vizualizeze online întreaga gamă de produse. La acestea se adaugă și livrarea prin platformele Tazz și Bringo în toate orașele cu prezență Decathlon.

Sursa foto: Decathlon

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri