Retailerul de fashion Primark și-a lansat site-ul de prezentare pentru România, unde a listat o serie de produse din mai multe categorii, alături de prețurile la care acestea vor fi comercializate în primul său magazin din România, care se va deschide pe 15 decembrie în centrul comercial ParkLake.

Categoriile listate pe site-ul de prezentare al celor de la Primark sunt:

  • Femei
  • Bărbați
  • Copii
  • Bebeluși
  • Home
  • Beauty
  • Inspirație

În aceste categorii, se pot observa articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, decorațiuni, dar și căști.

În ceea ce privește îmbrăcămintea pentru femei, Primark are pulovere supradimensionate tricotate, la 100 de lei, pantaloni tip jogger Disney Minnie Mouse cu 54 de lei sau geantă de umăr tip poștaș pentru aparat foto la 44 de lei.

La categoria bărbați, regăsim Hanorac NBA Nets la 120 de lei, hanorac cu mânecă lungă la 90 de lei sau cămașă în carouri la 100 de lei. De asemenea, sunt listate și o serie de tricouri al căror preț începe de la 40 de lei.

Pentru a consulta întreaga ofertă listată de Primark pe site-ul de prezentare, intrați AICI. Articolele nu pot fi cumpărate online, deoarece Primark nu are integrat un magazin online, ci pot fi achiziționate din magazinul pe care-l va deschide în ParkLake.

Sursa foto: Printscreen Primark.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri