Primark, retailerul internațional de modă, cunoscut pentru prețurile mici cu care operează, va deschide al doilea magazin pe piața din România. Acesta va fi situat în centrul comercial AFI Cotroceni, din sectorul 6.

Data la care se deschide Primark în AFI Cotroceni

Primark, retailerul internațional de fashion a deschis primul magazin în România în Park Lake, iar acum urmează să îl deschidă pe cel de-al doilea. Mult-așteptatul magazin, situat în AFI Cotroceni, București, se va deschide pentru clienți marți, 20 iunie, la ora 10.00. Inaugurarea vine la doar șase luni de la intrarea mărcii în România cu primul său magazin din centrul comercial ParkLake.

Primark AFI Cotroceni se va întinde pe o suprafață de 3.200 de metri pătrați la primul etaj al centrului comercial și va aduce clienților produse la prețuri foarte avantajoase. Românii vor găsi în magazinul Primark din AFI colecții de vară, inclusiv costume de baie, îmbrăcăminte de plajă și rochii, precum și multe alte produse din gama de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați, copii, articole pentru casă, frumusețe și accesorii.

Suntem încântați să adăugăm un nou magazin Primark pe harta modei din București. Această inaugurare este foarte așteptată (...) Suntem foarte încântați să ne deschidem porțile luna viitoare și să ne cunoaștem noii clienți din AFI Cotroceni. Fie că este vorba de produse esențiale de zi cu zi sau de tendințele modei de vară, suntem convinși că le va plăcea oferta noastră.

Maciej Podwojski, Director Europa Centrală şi de Est, Primark

Managerul magazinului AFI Cotroceni va fi Cătălina Gnevnoi, un specialist cu experiență în retailul de modă. Ea va coordona întreaga logistică a magazinului și echipele de asistenți de retail. Noul magazin va pune la bătaie 250 de locuri de muncă. Anterior, retailerul a anunțat într-un răspuns pentru wall-street.ro că vrea să ajungă la 500 de angajați pentru cele două magazine Primark din România.

Primark este un retailer de origine irlandeză și a fost înființat în Dublin, acum mai bine de 50 de ani și deține în prezent peste 400 de magazine pe 14 de piețe. Europa Centrală și de Est (ECE) este o zonă de creștere importantă pentru Primark. Retailerul are în prezent un magazin în România și Slovenia, două magazine în Republica Cehă și patru magazine în Polonia, urmând să deschidă alte două magazine în Polonia în acest an, în Magnolia Park, Wrocław și în Manufaktura, Łódź. Primark va lansa, de asemenea, primul magazin în Slovacia, pe 25 mai, și în Ungaria, în 2024.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri