Noi soluții pentru cuplurile ce luptă cu infertilitatea și pentru toți cei care își doresc un copil sunt acum disponibile în cel mai inovator și modern centru de medicină reproductivă inaugurat în Floreasca Park București, sub un concept unic de abordare integrativă a fertilității și sarcinii.

O problematică încă tabu în România, aceea a infertilității, care afectează 1 din 6 cupluri care își doresc un copil, primește acum multiple soluții din medicina viitorului.

După 15 ani de experiență în introducerea de proceduri în premieră în România, cu peste 3000 de copii născuți în urma fertilizării in vitro (FIV), cu rate de succes peste media europeană, clinica Gynera integrează în același loc atât metode de profilaxie, cât și cele mai avansate tratamente multidisciplinare și terapii complementare, în condiții de siguranță și confort pentru pacienți.

Noul centru Gynera Floreasca Park introduce medicina personalizată și premiere tehnologice absolute, bazate pe inteligența artificială și genetica avansată, programe originale, precum și parteneriate FutureLife pentru noile provocări reproductive – pacienți singuri sau comunități LGBTQ+.
“Specialiștii și publicul larg au șansa să dobândească acces la cele mai avansate tehnologii din domeniu, o adevărată călătorie în viitor. Noile soluții vor schimba cu siguranță societatea, familia și limitele reproducerii asistate, ducându-le spre zone ce astăzi pot fi doar intuite prin puterea imaginației” spune Dr. Laura Dracea, Președinte SRFRA, fondator și director al Clinicii de Fertilitate Gynera, membru în International Medical Board FutureLife.

Serviciile, programele și tehnologiile ce pot fi necesare pentru a deveni părinte sunt disponibile în clinică în mod integrat și coerent: testarea compatibilității ADN între parteneri și alte teste genetice avansate, prevenție prin congelarea ovocitelor sau spermei, investigații complexe în infertilitate, tehnici de reproducere asistată, Fertilizare în vitro, Bancă de celule reproductive și embrioni, medicină materno-fetală de vârf, consultații endocrinologie, andrologie, sexologie, genetică, nutriție, cardiologie, imunologie, programe complementare de sprijin și consiliere, psihoterapie, acupunctură, pregătirea pentru sarcină și naștere.

Locul unde știința naște miracole

Gynera Floreasca Park oferă un spațiu generos, prietenos și confortabil, cu facilități premium și numeroase sisteme de siguranță, confort și servicii conexe.
Centrul beneficiază de oportunități unice de cooperare internațională pentru tratamente, cercetare și perfecționare prin parteneriatele FutureLife, facilități educaționale pentru pacienți și specialiști, spații de relaxare și chiar o grădină urbană, pentru o bună stare de spirit a pacienților.

#WelcomeLife, evenimentul științific de inaugurare

Inaugurarea noului centru a fost marcată printr-un eveniment științific cu totul deosebit, ce a reunit specialiști, reprezentanți ai autorităților, presei și organizațiilor de pacienți.

În cadrul evenimentului #WelcomeLife, Prof. Simon Fishel, pionier implicat în conceperea primului copil FIV din lume, precum și alți specialiști vizionari, au prezentat tehnologii inovatoare care includ inteligența artificială, selecția embrionilor pentru prevenirea cancerelor sau altor boli grave, programe pentru familii neconvenționale, noul test pentru prevenția avorturilor cauzate de profilul genetic al tatălui.

Participanții au avut acces la informații din medicina viitorului, descoperind inovațiile printr-un tur privat, dar și povești reale despre succesul procedurilor. Mesajul Valentinei Pelinel, care a împărtășit experiența conceperii celor 3 copii cu ajutorul FIV, a creat un moment unic, emoționant, prin apariția Valentinei în realitate alături de imaginea sa virtuală, holografică.

Centrul de Medicină Reproductivă Gynera Floreasca Park

Gynera este prima clinică specializată în reproducere asistată, cu o istorie de 15 ani de rezultate și contribuții permanente, inovație și pionierat în fertilizarea in vitro (FIV) din România.

Expertiza și abordarea inovativă centrată pe experiența pacienților au contribuit la obținerea unor rezultate excepționale, concretizate prin nașterea celor mai mulți copii FIV din țară, peste 3000 până în prezent.

Clinica Gynera este singura clinică de fertilitate românească membră FutureLife, lider internațional în furnizarea de servicii de medicină reproductivă și genetică. Beneficiază de suportul și parteneriatul unor centre de referință în reproducerea asistată din 9 țări europene precum și de investitori majori pe piața financiară globală, promotori ai soluțiilor inovatoare și progresului accelerat către medicina viitorului.

FutureLife

FutureLife este unul dintre cei mai mari și dinamici furnizori de servicii de medicină reproductivă și genetică la nivel global. Prezent în țări cu legislații și culturi diferite, grupul oferă oportunități uriașe de colaborare pentru tratamente la cele mai înalte standarde, educație și cercetare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri