Lödige Industries, furnizor de sisteme logistice, își extinde semnificativ capacitățile de producție din Brașov, România. Planurile prevăd o dublare a suprafeței de producție cu peste 4.000 de metri pătrați.

Construcția a început la sfârșitul primului trimestru al anului 2023. Operațiunile de producție în noua clădire se așteaptă să înceapă deja spre sfârșitul anului 2023.

Din 2006, fabrica a produs în principal mașini de ridicare și manipulare, cum ar fi mese de ridicare, stații de lucru de ridicare, docuri pentru camioane și conveoiare, care sunt instalate în terminale de transport aerian de marfă, sisteme de parcare auto și ca echipamente de manipulare a materialelor în proiecte pentru piața globală.

În prezent, Lödige Industries are peste 100 de angajați în Brașov în producție, inginerie și vânzări. Ca parte a extinderii, compania intenționează, de asemenea, să angajeze personal suplimentar pentru a accelera producția în noua clădire până la sfârșitul acestui an.

"Brașovul s-a dezvoltat într-un pilon important alături de fabrica noastră din Scherfede. Datorită comenzilor în creștere, extinderea capacităților noastre de productie este următorul pas logic și un angajament pe termen lung", subliniază Luana Costescu-Guran, Director General la Lödige Industries.

Lödige Industries este unul dintre principalii furnizori globali de sisteme logistice, cu sediul central în Germania. Cu birouri în întreaga lume, Lödige Industries oferă soluții de manipulare a materialelor pentru o gamă largă de clienți.

Înființată în 1948, afacerea de familie este specializată în furnizarea de sisteme complexe de manipulare a materialelor, de la planificare, proiectare, programare și punere în funcțiune până la service.

Sursa foto: Lödige Industries

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri