FineStore, cel mai mare magazin de băuturi alcoolice, recunoscut pentru cele mai bune prețuri la cele mai rafinate licori, le oferă acum clienților săi și mai multe motive să îi treacă pragul! FineStore împlinește 9 ani, iar, la ceas aniversar, organizatorii au decis să-și surprindă încă o dată clienții cu o experiență cu adevărat memorabilă: 29.999 sticle de vin CADOU, peste 699 produse cu preț redus, cupon de reducere de 19% la orice comandă, dar și concurs cu 99 de premii!

Așa că, dacă intenționai să-ți refaci stocul de băuturi alcoolice pentru sezonul estival, campania aniversară FineStore pică la fix! Cu un singur click pe site-ul celui mai mare magazin de băuturi alcoolice, te vei convinge că oferta care durează până pe 27 iunie nu trebuie ratată, indiferent că achiziționezi băuturile pentru consum propriu, pentru un eveniment fastuos sau pentru un business din domeniul HoReCa. Este bine de știut că FineStore este importator și distribuitor oficial, oferă clienților posibilitatea de plată multiplă și le pune la dispoziție asistență call center, pentru cele mai inspirate alegeri.

Reducere de 19% la orice comandă

Dacă, în mod normal, pe lângă prețurile bune la mii de băuturi online, FineStore.ro asigură livrare rapidă și transport gratuit pentru comenzi de peste 199 lei oriunde în țară, campania aniversară are și mai multe motive de studiat și de degustat! Până pe 27 iunie, la orice comandă care depășește 350 de lei, vei primi gratuit una dintre cele 29.999 sticle de vin Grande Alberone. Dacă dublezi comanda, se dublează și numărul de sticle de vin care îi vor cuceri până și pe cei mai pretențioși dintre pasionații acestei licori. Și nici nu va fi cazul să te gândești de două ori ce pui în coș, căci vei beneficia și de un cupon de reducere de 19% pentru achizițiile tale!

Unde mai pui că există și peste 699 de produse cu discount, unde reducerea aplicată poate ajunge, la unele băuturi, chiar și la peste 35%.

Cu siguranță, pe site îți vor capta atenția surprizele pregătite de FineStore pentru mărci celebre de vinuri, precum Masi, Tinazzi sau Gerard Bertrand, și până la gin, cum sunt G'Vine, June, Amuerte, Ginato, Jawbox sau Ukiyo.

Tot pe site vei descoperi și reducerile la nenumărate sortimente de whisky, precum West Cork, Redemption, Nucky Thompson, Ole Smoky, Bib & Tucker, Kamiki, Kura, Mossburn, dar și la lichioruri fine, cum ar fi Tequila Rose, Mozart, Shanky's Whip, Santos Dumont, Gran Duque D'Alba, Amaretto Adriatico.

Cu așa discounturi la aniversare, nici nu e de mirare de ce FineStore primește atât de multe urări de La mulți ani!

Pentru cei care vor să profite de ocazie și să ciocnească un pahar de șampanie, Gosset este o alegere potrivită.

Bineînțeles că în oferta bogată, de peste 4000 de băuturi online, se regăsesc licori pentru toate gusturile, de la branduri recunoscute la nivel mondial, precum Clase Azul, Matusalem, Dictador, Frapin, Hennessy, Mont Blanc, Sheridans, Amaretto, Jagermeister, dar și autohtone, precum Fetească Neagră.

99 de premii la 9 ani de FineStore

Veștile bune însă nu s-au terminat, că doar e sărbătoare! Așa cum și-a obișnuit clienții la momente speciale, FineStore are și un concurs! 99 de premii pune la bătaie cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice! Fiecare premiu reprezintă un pachet care include băuturi demne de a fi savurate. Câștigătorii se vor delecta deci cu un vin spumant cu perlaj vibrant Foss Marai Strada di Guia 109 Prosecco Valdobbiadene DOCG Extra Dry, cu romul de excepție Matusalem Gran Reserva, dar și cu deliciosul lichior Tequila Rose Strawberry Cream, cu gândul la FineStore și la surprizele de anul viitor!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri