Cadourile memorabile sunt întotdeauna cele inspirate de personalitatea, gusturile și pasiunile destinatarului.

În cazul colecționarilor și pasionaților de băuturi alcoolice fine, putem vorbi despre cadouri inspirate atunci când le sunt oferite un whisky sau un rom îmbuteliate în ediție limitată sau un coniac rar și complex. Pe FineStore.ro, de sărbători, găsești toate aceste băuturi alcoolice și încă și mai multe, la prețuri bune.

Când vine vorba despre băuturi alcoolice, prețurile mici nu înseamnă rabat de la calitate, ci un raport corect calitate-preț. FineStore.ro asigură originalitatea tuturor produselor pe care le are în stoc! Fie că provin din România sau sunt importate de la casele de distribuție din Europa, produsele comercializate de cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice provin din aceeași sursă, de la același producător, ceea ce înseamnă că este eliminat intermediarul, iar prețurile sunt apropiate de cele ale producătorului. Cea mai bună dovadă este o vizită pe site!

Băuturi în ediție limitată, cu prețuri bune

Pe FineStore.ro, prețuri competitive au mii de produse de la brand-uri consacrate, printre care se regăsesc Dictador, Masi, June, Mozart, Gosset, Crystal Head Vodka, Foss Marai, G Vine, Clase Azul sau Frapin.

Pasionații de whisky se vor bucura să descopere inclusiv Chivas Regal 25 de ani, produs în ediţie limitată. Fiecare sticlă este numerotată individual şi ascunde tainele unui sortiment complex, realizat din single malt-uri scoţiene rare, de cea mai bună calitate, învechite pe o perioadă de minimum 25 de ani. Lansat pe piaţă în anul 1909 la New York, Chivas Regal 25 ani este primul whisky de lux din lume.

Pentru cei care vor să facă un cadou deosebit oferind în dar unui colecționar un rom descris de calităţi unice, inconfundabile şi irepetabile, Dictador 2 Masters Glenfarclas 1974, îmbuteliat în ediţie limitată, poate fi alegerea potrivită. La fel cum pentru pasionații de coniac, un cadou pe placul lor poate fi o sticlă de Hennessy Richard, despre care producătorii spun că este atât de special încât nu poate fi descris, el trebuie înţeles şi simţit.

Pe lângă whisky, rom și coniac, pe FineStore.ro, există o gamă variată de băuturi alcoolice: de la licori tradiționale, vodkă, tequila, gin, lichior, vin și până la vin spumant sau șampanie. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților, pe lângă prețurile mici, la fiecare două săptămâni, specialiștii FineStore.ro completează oferta cu produse noi, ca urmare a studiului continuu de piață, dar și a sugestiilor venite din partea clienților, fie ei persoane fizice sau reprezentanți din domeniul HoReCa.

Este bine de știut că livrarea este gratuită pentru comenzile a căror valoare depășește 199 de lei și se face în una-două zile lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate. Pentru clienții care solicită livrarea la adrese multiple, FineStore.ro asigură și acest serviciu. Pentru anul care vine, cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice intenționează să colaboreze cu firmele care asigură livrare rapidă. Tot pentru 2022, FineStore are în plan să deschidă și alte magazine în locații noi din București, Momentan, clienții își pot face cumpărăturile în magazinul fizic, din Bulevardul Aerogării, Nr. 2-8, Sector 1, București. Sărbători fericite!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri