Liberty Steel Group caută următoarea generație de lideri și specialiști prin lansarea primului său program GRADUATES dedicat absolvenților de facultate care își doresc o carieră în industria siderurgică.

Dezvoltat în România de Academia Greensteel a Liberty Galați, programul GRADUATES va fi extins către alte companii europene ale grupului, inclusiv Liberty Ostrava în Republica Cehă și Liberty Czestochowa în Polonia.

În țara noastră, programul va dura 24 de luni și va reuni 30 de absolvenți ai universităților tehnice, cu scopul de a-i pregăti pentru viitoarele poziții de management în cadrul companiei și de a-i încuraja să contribuie la transformarea Liberty Galați într-o companie neutră din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon până în 2030.

Compania invită tinerii absolvenți din domeniile automatizări, IT, electric, mecanică, metalurgie și finanțe să aplice pentru programul GRADUATES la Liberty Galați, un angajator important la nivel național. Tinerii angajați la Liberty Galați vor lucra alături de mentorii și specialiștii companiei, vor participa la sesiuni de training și își vor dezvolta competențe esențiale pentru a deveni profesioniști de top.

Programul GRADUATES presupune doi ani de învățare, dezvoltare și performanță, perioadă în care tinerii vor lucra sub îndrumarea mentorilor Liberty și vor beneficia de programe de training dedicate. Tinerii vor avea șansa să activeze în mai multe zone ale companiei pentru o cunoaștere integrată a activității și vor beneficia de oportunități de dezvoltare la nivel internațional.

Programul este structurat în trei etape:

  • o perioadă inițială de șase luni, în care vor învăța și își vor dezvolta abilitățile alături de mentorii Liberty;
  • o perioadă de șase luni în care vor beneficia de sprijinul specialiștilor companiei, de pregătire și practică în poziții profesionale specifice
  • o perioadă de 12 luni în care se vor familiariza cu managementul performanței, traseul de carieră, evoluția în muncă, managementul echipei, feedback 360 și cursuri în cadrul Leadership Academy.

„Ne așteptăm să atragem cei mai buni absolvenți din universitățile tehnice care vor dori să își lanseze cariera aici, la Liberty Galați. Programul creat de echipa noastră din Galați oferă tinerilor absolvenți șansa de a se alătura uneia dintre cele mai mari companii din țară și de a învăța, de a se specializa și de a-și construi o carieră în companiile noastre din Europa. Invit toți absolvenții din domenii precum automatizări, IT, electric, mecanică, metalurgie și finanțe să se alăture planurilor noastre de transformare Greensteel (...) Suntem încântați să colaborăm cu noua generație de lideri care poate contribui cu idei și soluții inovatoare pentru a rezolva probleme reale, pe măsură ce industria face tranziția către un viitor cu emisii reduse de carbon”, Mihaela Vereș, Manager de Resurse Umane Liberty România (foto).

Mihaela Veres, Liberty Galati

Liberty Steel Group se implică în educația noii generații pentru a crea viitorii lideri și specialiști în industria siderurgică. În acest an, Academia Greensteel a Liberty Galați a lansat înscrierile pentru Școala de Vară, unul dintre cele mai importante programe de internship demarate de companie. Școala de Vară, aflată la cea de-a douăsprezecea ediție, este dedicată studenților și absolvenților care, timp de două luni și jumătate, se implică în activitatea de producție a oțelului, învață despre companie și despre planurile de transformare Greensteel.

De asemenea, pentru a-și atinge obiectivele de perfecționare a echipei actuale din cadrul companiei și de a încuraja tinerii să se alăture industriei, Liberty Galați a lansat cursul "Descoperă Greensteel", care va continua în această toamnă cu un grup de studenți interesați să descopere tehnologiile viitorului în producția de oțel verde la Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați.

Absolvenții care doresc să se alăture programului GRADUATES pot să aplice până la 1 septembrie 2023 la https://libertysteelgroup.com/ro/cariere/graduates/ pentru a deveni următorii lideri și specialiști în industria oțelului.

Sursa foto: Liberty Galati

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri