De mai bine de 10 ani, în cadrul programului „Acasă la Danone”, mii de școlari trec, anual, pragul fabricii pentru a vedea cum laptele provenit de la fermierii și gospodarii locali devine iaurt. Astfel, cererea tot mai mare de a afla cum este produs iaurtul, a făcut ca anul acesta compania să lanseze prima ediție a programului de vară „After School la Fabrica Danone”.

În cadrul vizitelor, toți cei interesați pot afla cum laptele proaspăt colectat de la fermele gospodarilor români ajunge în fabrica Danone și care este procesul prin care acesta se transformă zilnic în peste 1 milion de iaurturi simple, cu fructe sau cu cereale, pentru toate gusturile.

În plus, consumatorii pot să afle răspunsurile la toate curiozitățile direct de la echipa Danone: de la ce conține rețeta iaurtului preferat, la întregul proces prin care trece laptele pentru obținerea produsului final, și până la cum este asigurată calitatea și siguranța alimentară.

Evenimentul dedicat publicului larg reprezintă o continuare a sesiunilor de vizite în fabrică pentru grădinițe și școli care se desfășoară pe parcursul anului școlar.

Pentru înscrieri, cei interesați trebuie să completeze formularul disponibil cu data și intervalul orar preferat, în categoria „Afterschool la Danone”. O vizită poate acomoda maximum 30 de persoane pe slot și durează 60 de minute, iar în cazul în care un anumit interval orar nu mai este disponibil, consumatorii pot trimite un e-mail la adresa comunicare.ro@danone.com pentru a fi adăugați pe lista de așteptare.

Danone a achiziționat fabrica de lactate Miorița din București în anul 1996, iar până în acest moment au fost investiți aproximativ 90 milioane euro pentru modernizarea și retehnologizarea acesteia.

În prezent, 1 milion de iaurturi sunt distribuite către consumatorii români, dar și către alte 13 piețe europene.

Danone România procesează anual peste 60.000 tone de litri de lapte, din care aproximativ 90% este lapte românesc. Anul trecut, compania a colectat lapte proaspăt de la 22 de ferme mari și peste 220 de gospodari.

Danone este prezent pe piața românească cu produse lactate proaspete, produse pe bază de plante (Alpro), precum și cuprodusele alimentare pentru bebeluși și nutriție specializată (Aptamil, Milupa).

Sursa foto: Danone

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri