EKO Group este un furnizor renumit în furnizarea unor servicii de excepție în sfera publicității digitale indoor. Cu accent pe oferirea celor mai bune soluții pentru clienții, compania este dedicată satisfacerii tuturor cerințelor partenerilor noștri. Având o experiență de peste 20 de ani în domeniu, am reușit să colaborăm cu peste 1.855 de clienți și să finalizăm cu succes 3.785 de proiecte.

La ekogroup.ro, ne-am asumat misiunea de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate clienților noștri. De aceea, motto-ul nostru este „Oferă-i ce-i mai bun clientului”.

Datorită acestei filozofii, am reușit să construim o bază solidă de clienți mulțumiți și să ne dezvoltăm continuu pe piața locală din România. Continuăm să ne focusăm pe satisfacerea nevoilor clienților prin furnizarea unor soluții inovative și eficiente. Ne mândrim cu o echipă de profesioniști care lucrează cu sârguință pentru a oferi soluții adaptate nevoilor individuale ale clienților.

Publicitatea digitala Indoor sau Indoor digital Advertising este o forma de publicitate indoor, ce se desfasoara in locatii inchise cu trafic mare, si are scopul de a atrage atentia potentialilor clienti ce frecventeaza aceste spatii.

La nivel international, publicitatea digitala indoor este considerata cea mai eficienta forma de publicitate neconventionala, datorita impactului crescut asigurat de lipsa altor stimuli care sa diminueze transmiterea mesajului publicitar catre target.

Succesul campaniilor publicitare digitale indoor, este acela ca sunt orientate pe target, iar mesajul campaniei ajunge imediat la consumatori.

Publicitatea digitale indoor se bazeaza pe faptul ca audienta care recepteaza mesajul il retine mai mult timp decat orice alt tip de audienta.

Cele mai eficiente locatii pentru publicitate indoor sunt lanturile de hypermarketuri si centre comerciale din Romania, mall-urile, cladirile de birouri, spitalele private, locatiile de lux, ca restaurante, lounge-uri, localuri de lux, hoteluri si nu numai.

Publicitatea digitala indoor este eficienta din punct de vedere al costurilor reduse raportate la impactul imediat.

Publicitatea digitala indoor sau publicitatea neconventionala poate fi transmisa printr-o varietate de canale, in functie de targetul la care ne raportam.

Suporturile publicitare sunt elegante, au dimensiuni generoase, adaptate la fiecare locatie in parte, astfel incat brandurile sa fie puse bine in valoare si sa le creasca notorietatea.

Toate aceste suporturi de expunere confera o vizibilitate maxima a mesajului publicitar, pot fi folosite mai ales in campanii de lansare produse si in campanii de brand awareness.

Toate aceste suporturi publicitare vin sa sustina si sa completeze puternic misiunea si rolul acestor instrumente de publicitate digitale indoor, informarea permanenta si completa a vizitatorilor care tranziteaza lunar aceste locatii in legatura cu evenimente, produse si servicii pe care acestia le cauta si le consuma cu regularitate.

Eko Group a investit în amplasarea display-urilor digitale în locații premium din Bucureşti şi Ilfov pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor. Astfel, te poți bucura de oportunități unice de promovare și de un public cât mai larg și divers.

Pe lângă montarea display-urilor digitale în diverse locații premium, Eko Group se ocupă și de promovarea clienților săi pe aceste display-uri. Astfel, poți beneficia de soluții personalizate pentru a-ți maximiza vizibilitatea și pentru a ajunge la publicul tău țintă.

Eko Group îți oferă garanția unei colaborări profesionale și transparente, bazată pe următoarele principii:

  • Responsabilitate: îşi asumă angajamentele pe care le au, se încadrează în termene şi nu fac rabat la calitate.
  • Profesionalims: livrează în siguranță și în control deplin orice proiect, indiferent de provocările și complexitatea acestuia
  • Onestitate: oferă toate detaliile serviciilor lor, fără costuri sau condiții ascunse. Poți conta în totalitate pe transparența lor.
  • Ingeniozitate: sunt mereu cu un pas înainte, atenți să vină cu idei noi şi găsesc mereu soluția potrivită care să se plieze pe nevoile fiecărui client în parte.

Prin urmare, Eko Group reprezintă soluția perfectă pentru afaceri care doresc să se adapteze unui mediu în schimbare rapidă și să-și promoveze produsele și serviciile într-un mod eficient și elegant. Display-urile digitale indoor sunt o soluție modernă și versatilă de promovare, oferind posibilități nelimitate de promovare și interacțiune cu publicul tău

Sursa foto: Eko Group

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri