Fie că ești în căutarea unui partener de plăți care să te ajute să începi să vinzi online sau că îți dorești să îți eficientizezi afacerea din domeniul e-commerce, Twispay este platforma care te poate ajuta. Un brand al Capital Financial Services, prima instituție financiară emitentă de monedă electronică licențiată de Banca Națională a României în 2017, membru principal al schemelor de plată Visa și Mastercard, Twispay oferă servicii de procesare de plăți sigure, eficiente, în conformitate cu regulamentele PCI-DSS și legislația națională și europeană.

Oferta companiei include platforma personalizată de procesare de plăți, link-uri de plată dedicate celor care vor să vândă online, dar nu au un site dedicat sau module de e-commerce, ce pot fi integrate cu cele mai populare platforme.

Top 5 motive să implementezi soluția Twispay, pe site-ul tău de e-commerce

1. Siguranța fondurilor este o prioritate

Fiind o instituție financiară reglementată de BNR, Capital Financial Services are obligația de a ține încasările clienților săi B2B în conturi de protejare, cunoscute și sub numele de safeguarding accounts. Astfel, fondurile încasate în numele tău pot fi accesate doar de către tine, ca beneficiar de drept, și, implicit, de nicio altă instituție sau potențial creditor al instituției.

2. Posibilități multiple de scalare la nivel european

Platforma de plată Twispay poate fi folosită de magazinele online din întregul Spațiu Economic European, indiferent că operează pe una sau mai multe piețe. Astfel, comercianții pot accepta plăți în mai multe monede valutare, precum RON - leu românesc, EUR - euro, USD - dolar american, GBP - liră englezească, NOK - coroană norvegiană, SEK - coroană suedeză, DKK - coroană daneză.

Oferind opțiuni de plată și decontare într-o varietate de monede internaționale, Twispay se asigură că beneficiezi de tranzacții eficiente financiar, fără comisioane de schimb valutar.

3. Stabilitate operațională ridicată și posibilitate de hipercustomizare
Administratorii de magazine online aleg Twispay și pentru că soluția tehnică este dezvoltată integral in-house, beneficiind, astfel, de autonomie totală și de o funcționare optimă, fără întreruperi.

Mai mult, împreună, putem personaliza panoul de plată Twispay, pentru ca el să se potrivească întru totul site-ului și personalității brandului tău.

4. Suport tehnic constant, pentru implementare și gestionare
Fie că te confrunți cu o situație tehnică, ai nevoie de modificări estetice sau ai primit o solicitare de refuz la plată (chargeback), echipa Twispay îți stă la dispoziție pentru consiliere și pentru soluționarea posibilelor inconveniente.

5. Un modul de analize performant

Folosind dashboardul Twispay, beneficiezi de acces în timp real, la date esențiale despre tranzacțiile și cumpărătorii lor, susținând astfel dezvoltarea de strategii de marketing eficiente, generatoare de conversii.

Comisioane excelente, sub 0.99%
Pentru că este o instituție financiară licențiată, membru principal al Visa și Mastercard, Twispay oferă magazinelor online condiții optime de procesare, comisioane reduse și decontare rapidă. Astfel, comisionul standard de procesare al Twispay este 0.99% per tranzacție, însă acesta poate fi redus, în funcție de volumele comerciantului.

Peste 400 de clienți din Spațiul Economic European aleg Twispay
Twispay reușește să deservească cu succes o varietate largă de industrii - de la IT&C la asigurări, beauty, turism și F&B. Parteneriatele de succes cu nume de referință precum XOXNO, Woot.ro, Colete Online, Fit4You Delivery, French Revolution, AVStore și MyGeisha stau mărturie a angajamentului Twispay pentru constanță, eficiență și orientare către client.

Descoperă și tu serviciile Twispay, online, și contactează-ne, pentru mai multe detalii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri