Miele, unul dintre mai cunoscute branduri de electrocasnice, a lansat o campanie de vânzări de produse cu garanție extinsă de până la 10 ani la unele dintre cele mai cerute modele de maşini de spălat de vase şi cuptoare.

Astfel, clienţii care achiziţionează produsele din promoţie vor beneficia gratuit de extinderea garanţiei cu 8 ani, ajungând la 10 ani, în total.

Majoritatea electrocasnicelor Miele pot fi conectate uşor, în siguranţă, fie folosind aplicația Miele sau integrându-le în soluțiile de casă inteligentă existente, cu ajutorul unui router WiFi, fiind astfel uşor de pornit şi de supravegheat de la distanţă.

Produsele selectate în campanie pot fi găsite la acest link

Fondată în 1899, Miele are opt fabrici de producție în Germania, câte una în Austria, Republica Cehă, China, România și Polonia, precum și două fabrici de producție aparținând tehnologiei sale medicale italiene subsidiara Steelco. Vânzările în anul de afaceri 2022 sunt de aproximativ 5,43 miliarde EUR. Miele este reprezentată cu propriile filiale de vânzări și prin importatori din aproape 100 de țări/regiuni.

Sursa foto: Miele

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri