De ce să alegi clasele de group fitness când ai putea să lucrezi singur acasă? În cele ce urmează vom încerca să dezvăluim câteva din motivele pentru care clasele de fitness de grup sunt mai avantajoase, ducând mai rapid la îndeplinirea obiectivelor.

Indiferent dacă te-ai înscris la un club de fitness pentru a pierde în greutate sau pur și simplu
pentru a-ți îmbunătăți sănătatea generală, fitness-ul de grup este o modalitate excelentă de a începe să trăiești mai sănătos. La un club de fitness, poți alege clasele care se potrivesc cu programul tău, poți întâlni noi prieteni cu obiective similare, poți învăța tehnici mai bune de execuție și poți obține mai mult de la fiecare antrenament.

Antrenamente pe muzică

Fiecare clasă de group fitness încorporează muzica potrivită la un volum ridicat, atent selectată, deoarece studiile au arătat că oamenii se antrenează mai bine atunci când fac exerciții pe muzică.

Rămâi motivat

Exercițiile alături de un grup te pot ajuta să rămâi focusat și să îți îndeplinești obiectivele mai ușor. Membrii grupului au mai mult succes deoarece se antrenează de mai multe ori pe săptămână în medie și își mențin rutinele mai mult timp.

Consecvența este cheia

Una dintre cele mai bune modalități de a-ți îndeplini obiectivele de antrenament este să faci din exercițiile fizice parte din rutina ta. Clasele de group fitness se țin la ore diferite în zile diferite, astfel încât să le poți alege pe cele care se potrivesc programului tău. În acest fel, antrenamentul devine un obicei pozitiv, sănătos.

Responsabilitate

Când viața devine agitată, poate fi tentant să sari peste un antrenament. Dar știind că prietenii și instructorul tău vor observa că ai absentat, ai șanse să te răzgândești.
În timpul orelor de antrenament, știind că și alți oameni sunt acolo și lucrează din greu cu tine, te va ajuta să participi și la cele mai dificile antrenamente.

Antrenamente structurate

Indiferent dacă ești nou în ale fitness-ului sau vrei să îți duci antrenamentele la următorul nivel, instructorii de fitness de grup știu să creeze antrenamente eficiente care te vor ajuta să obții forța, tonifierea și flexibiliatea de care ai nevoie.

Învață tehnica corectă

Instructorii de fitness de grup sunt acolo pentru a te motiva și a te încuraja, dar te ajută și să dezvolți tehnica corectă. Execuția corectă te poate ajuta să eviți rănirea și să obții maximum de beneficii de pe urma antrenamentului.

Provocări

Există o varietate de clase de group fitness care te ajută mereu să atingi noi și noi obiective.
De la Yoga, Pilates, Cycling, Aqua Gym la Zumba, Step sau Bosu, amestecarea rutinei de exerciții crește și metabolismul, întărind și mai mult organismul. În plus, nu te vei plictisi niciodată!

Distracție și atmosferă de echipă

Muzica optimistă face ca fiecare antrenament să pară mai ușor, la care se adaugă entuziasmul instructorului și energia colegilor de clasă. Vei dori să te întorci mereu și vei simți că faci parte dintr-o comunitate.

Acum că știi beneficiile pentru sănătate ale exercițiilor de grup, rămâne să intri pe site-ul celei mai mari rețele de cluburi de fitness de la noi, World Class, și să îți alegi din zecile de clase pe cea sau cele care crezi că se potrivesc cel mai bine obiectivelor tale. Poți începe cu un click pe site-ul oficial, www.worldclass.ro. Succes la antrenamente!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri