Mașina de spălat cu uscător te poate scuti de multe neplăceri. La fel și uscătorul de rufe. Iar asta pentru că știm cu toții cât de neplăcut poate fi ca hainele, odată spălate, să nu fie uscate.

Acum, însă, având la dispoziție masina de spalat cu uscator, sau un uscător de rufe, perspectiva rufelor uscate necorespunzător devine amintire.

Usucă hainele perfect indiferent de material cu Electrolux

Tot de domeniul trecutului devine de altfel și o altă problemă întâmpinată de multe persoane: faptul că, în funcție de materialul din care sunt făcute hainele puse la spălat, acestea capătă grade diferite de uscare, ca și cum mașina ar alege selectiv pe care să o usuce mai bine și pe care nu.

Ei bine, folosind fie mașina de spălat cu uscător, fie un uscator de rufe, nu trebuie să te mai preocupi cu asta. Pentru că de acum poți spăla și usca liniștit(ă), indiferent de materialul din care sunt făcute hainele tale. Chiar și, de exemplu, dacă sunt din mătase sau puf de gâscă.

Curăță și ai grijă de hainele tale cu un singur program

Veștile bune nu se opresc însă aici. Iar asta pentru că un alt aspect important pentru cei cărora le place să aibă haine curate și bine uscate este protejarea ulterioară a hainelor.

Cineva s-a gândit însă și la asta. Mai mult, poți face acest lucru cu un singur program: sistemul UltraCare de la Electrolux, care, datorită faptului că curăţă și protejează hainele delicate cu un singur program, face ca acestea să își menţină aspectul, forma și textura pentru mai mult timp.

Sigur, asta nu ar fi posibil însă fără un mic secret. Astfel, această tehnologie revoluționară dizolvă detergentul și balsamul în apă înainte ca acestea să ajungă în tambur, lucru care asigură o spălare eficientă și o protecţie îndelungată.

Tehnologie 3DSense de la Electrolux pentru uscare exactă

Odată ajunși în acest punct, pregătește-te pentru un nou număr de "magie". De fapt și de drept, magie a tehnologiei, cu alte cuvinte știință pură.

Este vorba, mai concret, despre tehnologia 3DSense cu care sunt prevăzute uscătoarele de rufe Electrolux. O tehnologie care folosește senzori pentru a scana adânc în ţesături și care reglează automat setările pentru rezultate uniforme.

Bineînțeles, indiferent de textura materialului, cu alte cuvinte chiar dacă vorbim despre haine din mătase sau lână, ba chiar și canadiene cu puf.

Adăugați la acest lucru faptul că uscătorul de rufe PerfectCare 900, de exemplu, este prevăzut cu funcția inovatoare CycloneCare, care la rândul ei înglobează tehnologia 3DSense, și veți înțelege cât de departe merge grija acestui producător de electrocasnice pentru haine.

Iar dacă vă întrebați de ce este important acest lucru, ei bine, răspunsul este simplu: cu CycloneCare, hainele sunt uscate in profunzime.

Iar asta pentru că, practic, un flux de aer în formă de spirală ajunge până în zonele greu accesibile, cum sunt buzunarele, uscându-le rapid, precis și uniform.

Gama PerfectCare de la Electrolux, încă un atu

Nu în ultimul rând, este timpul să vorbim despre încă unul dintre atuurile electrocasnicelor Electrolux: gama PerfectCare, care cuprinde multe mașini de spălat prevăzute cu un element esențial - programul Reîmprospătare cu abur.

Din nou, un aspect foarte important, deoarece acest program adaugă abur la sfârșitul ciclului sau oricând ai nevoie de haine reîmprospătate rapid.

Odată dezvăluit acest lucru, este momentul, de altfel, să adăugăm încă un mic secret: de multe ori, un ciclu complet de spălare nu este deloc necesar, în special atunci când ai nevoie de o reîmprospătare rapidă.

Prin urmare, folosind abur economisești apă și prelungești durata de purtare a hainelor, asta pentru a nu mai pomeni faptul că aburul netezește cutele, eliminând nevoia de a călca hainele.

Gama PefectCare de la Electrolux, pusă în slujba stilului

De asta nici nu exagerăm deloc dacă spunem faptul că electrocasnicele din gama PerfectCare de la Electrolux, nu doar curăță hainele, ci te ajută să-ți păstrezi stilul. Un aspect, să recunoaștem, destul de important în zilele noastre.

Cu PerfectCare, prin urmare, poți avea încredere că articolele delicate, cum ar fi cele din lână și chiar cele cu indicația "doar spălare manuală" pot fi îngrijite acasă. Iar ceea ce ar putea părea un vis pentru alții, pentru tine devine ceva absolut normal: haine din mătase care nu se șifonează, articole din lână care nu se micșorează și haine de exterior care rămân impermeabile.

Adăugați la capitolul PefectCare faptul că temperaturile joase de uscare asigură o uscare delicată pentru toate tipurile de ţesătură, inclusiv cele mai pretenţioase, precum lâna sau mătasea, și, în cele din urmă, obțineți un tablou destul de complet a ceea ce li s-a pregătit clienților în materie de spălare, uscare și protecție a hainelor.

Fără exagerare, se poate spune, cu alte cuvinte, că producătorul s-a gândit la orice situație neprevăzută atunci când vine vorba despre garderoba noastră.

Citeste si:

    Sursa foto: Electrolux

    Abonează-te pe

    Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

    Despre autor
    Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

    Te-ar putea interesa și:



    Mai multe articole din secțiunea Companii »


    Setari Cookie-uri