Filiala locală a companiei germane Awin Global își extinde biroul din ansamblul mixed-use Palas Iași și anunță că vrea să-și extindă echipa recrutând specialiști pentru mai multe posturi.

Compania specializată în furnizarea de platforme tehnologice globale de marketing este prezentă în Iași din 2023, în clădirea de birouri United Business Center 3 (UBC 3), parte din complexul Palas.

Planurile de dezvoltare pentru această locație vizează angajarea de personal și extinderea echipei, suplimentarea suprafeţei de birouri, respectiv crearea unui mediu care să reflecte valorile și cultura Awin, a unui loc incluziv, unde oamenii pot fi autentici și își pot atinge potențialul maxim.

Compania caută specialiști în domenii variate, precum IT, marketing, finanțe și resurse umane.

„Alegerea Iașului a fost o decizie strategică pentru Awin, determinată de mediul tehnologic în plină dezvoltare și de numărul mare de profesioniști talentați de aici. După o perioadă pilot încheiată cu succes, Awin a recunoscut potențialul orașului și a decis să închirieze pe termen lung un spațiu de birouri de peste 800 de metri pătrați”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Virpy Richter, CFO Awin.

Acesta a mai spus că îi încurajează pe toți cei interesați să exploreze potențialele oportunități de carieră în cadrul companiei.

„Ne construim viitoarele rezerve de talente de aici, din lași, în special în domenii precum serviciile pentru clienți, inginerie IT și operațiuni financiare. Oferim beneficii competitive, cum ar fi flexibilitatea la locul de muncă și facilitățile de top, care asigură un mediu de lucru confortabil și productiv. Birourile noastre sunt proiectate cu grijă, punând accent pe funcționalitate și estetică pentru a susține în mod eficient nevoile echipei noastre”, a mai spus oficialul Awin.

Angajații Awin se bucură de beneficii cum ar fi săptămâna flexibilă de lucru, platforme interne de învățare, cursuri de limbi străine, abonamente pentru sănătate, indemnizații pentru mobilier pentru telemuncă, programe de wellbeing și alte avantaje pe întreaga durată a anului.

Awin Global are peste 20 de ani experiență, iar tehnologia și instrumentele companie oferă o monitorizare riguroasă a vânzărilor și le permit agenților de publicitate să monitorizeze campaniile pentru o optimizare maximă.

Pilonii companiei Awin sunt alegerea, controlul și personalizarea, ceea ce situează platforma de marketing afiliat cu mult peste opțiunile tradiționale de marketing și publicitate. Awin reușește acest lucru prin ecosistemul de parteneri, care le oferă clienților atât caracteristici inovatoare ale platformei, cât și soluții de comerț electronic de tip plug-and-play, care îi vor ajuta să ajungă la noi segmente de public, să crească vânzările și să genereze mai multe venituri pentru afacerile lor online.

Rețeaua globală de afiliați Awin este compusă din 17 birouri din întreaga lume, cu peste 1.400 de angajați. Peste 30.000 de agenți de publicitate utilizează platforma Awin pentru a colabora cu peste un milion de parteneri diverși, ajutându-i să genereze mai multe vânzări, să își extindă arealul de clienți și să își consolideze brandul.

În ultimul an financiar, Awin a generat venituri de 17 miliarde de euro pentru agenții săi de publicitate și 1,3 miliarde euro pentru editorii săi. Platforma amplă de marketing afiliat a Awin le oferă companiilor din numeroase industrii instrumentele pentru a se extinde online și pentru a crea parteneriate de încredere cu afiliați tradiționali, influenceri și companii inovatoare din domeniul tehnologiei care ajută la stimularea dezvoltării.

Palas Iași, cel mai mare pol de business din afara Capitalei

Palas Iasi(Sursa foto: IULIUS)

Complexul Palas Iași, dezvoltat de compania IULIUS, include, pe lângă shopping mall și grădină urbană, și cel mai mare pol de birouri și business din afara Capitalei. Cele șapte clădiri de birouri din ansamblu, reunite sub brandul United Business Center, și Palas Campus, din proximitate, însumează peste 130.000 mp închiriabili, în care activează peste 70 de sedii de companii, cu mai mult de 14.000 de angajați.

IULIUS a dezvoltat rețeaua UBC și la nivel național, având 4 clădiri premium, cu o suprafață de 80.000 mp, integrate în ansamblul mixed-use Iulius Town Timișoara, și alte 3 clădiri, de 26.200 mp, în proximitatea Iulius Mall Cluj. Toate clădirile sunt certificate LEED, fiind concepute și construite cu respectarea principiilor internaționale de eficiență și sustenabilitate.

Sursa foto: IULIUS

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri