Lanțul de bijuterii Teilor lansează în România DAAR, un nou brand de bijuterii. Compania are deja deschise mai multe magazine sub acest brand, în București, Sibiu, Pitești, Craiova și Târgu Mureș.

În primul său raport de sustenabilitate ESG, Teilor anunța, în aprilie 2024, lansarea brandului DAAR ca parte a eforturilor companiei de a limita impactul asupra mediului.

„Încă de la început, de la deschiderea primului magazin de bijuterii Teilor, ne-am propus să setăm noi standarde în industria de lux (...) Astăzi, 25 de ani mai târziu și cu peste 70 de magazine deschise, este momentul să facem încă un pas în întâmpinarea celor care ne împărtășesc pasiunea pentru bijuterii. Iar acest pas este DAAR - un brand de bijuterii modern. Pentru ei am deschis, deja, magazine DAAR în cinci orașe de importanță strategică, precum și o platformă de e-commerce”, a declarat Florin Enache, fondator Teilor Holding.

DAAR are o gamă de bijuterii din aur de 14K cu diamante și alte pietre prețioase create în laborator, bijuterii din aur de 10K cu sau fără cristale zirconia, piese din argint sau oțel inoxidabil. Prin noul brand, Teilor vrea să lanseze în viitorul apropiat și bijuterii cu design la realizarea cărora își vor aduce contribuția experți de la universități prestigioase de artă din întreaga lume.

Când vorbim despre bijuterii, vorbim despre preferințe foarte personale, despre accesorii pe care fiecare dintre noi le alege astfel încât să îl reprezinte cât mai bine. Iar fiecare detaliu contează, de la calitatea metalelor prețioase folosite, până la proveniența diamantelor integrate și experiența întregului proces de achiziție. Mai mult, în ultima perioadă, versatilitatea, accesibilitatea și varietatea sunt calități tot mai apreciate pentru alegerea unei bijuterii.

Andreea Dîscă, Chief Operating Officer, DAAR

DAAR este prezent pe piața din România cu cinci magazine fizice deschise în centrele comerciale București Mall, Promenada Mall Craiova, Promenada Mall Sibiu, Shopping City Târgu Mureș și Argeș Mall (Pitești), dar și online.

Lanțul de magazine de bijuterii de lux, Teilor are prezență în regiunea Europei Centrale și de Est și a deschis, în septembrie 2023, cel de-al șaptelea magazin în Polonia, în Katowice. Brandul este prezent și în alte trei orașe: Varșovia, Poznań și Wrocław. Teilor Holding SA, grup de companii cu obligaţiuni listate la Bursă, este cel din care fac parte și lanţul de bijuterii de lux Teilor, dar și compania de creditare financiară Invest Intermed GF IFN şi Teilor Invest Exchange. Brandul Teilor este prezent în România, Polonia, Ungaria, Bulgaria și Cehia.

Sursa foto: Teilor

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri