9 Iulie 2007

Petroflax a fost cumparata de Pregis Corporation pentru 12 mil. dolari



Pregis Corporation, unul dintre cei mai mari producatori, comercianti si furnizori de ambalaje de protectie si solutii speciale de ambalare, a anuntat preluarea intregului pachet de actiuni al companiei romanesti Petroflax SA, pentru aproximativ 12 milioane dolari.

Cu sediul in Romania, Petroflax este un important producator si distribuitor de produse din spuma protectoare. Compania, creata in 1994, a obtinut in 2006 venituri de aproximativ 9 milioane dolari.

"Suntem incantati sa primim compania Petroflax in cadrul organizatiei Pregis", a declarat presedintele si directorul executiv al Pregis, Michael McDonnell.

"Aceasta achizitie contribuie la extinderea operatiunilor noastre in Europa Centrala, sporind abilitatea noastra de a veni in intampinarea clientilor nostri", a adaugat acesta.

Pregis Corporation este un furnizor global de ambalaje de protectie, pentru alimente si pentru spitale. Grupul Pregis opereaza peste 45 de amplasamente de productie in 18 tari din intreaga lume. Pregis Corporation este o subsidiara detinuta in totalitate de Pregis Holding II Corporation.



Citeste si