Bolt își lansează și în Târgu Mureș a Bolt Food, serviciul prin intermediul căreia târg-mureșenii pot să-și comande mâncare de la zeci de restaurante locale, între orele 10:00 - 22:00 sau pot programa livrări cu până la 72 de ore în avans, a anunțat compania.

Potrivit unui comunicat remis redacției, în primele două săptămâni, utilizatorii se pot bucura de promoții care includ livrare gratuită pe o rază de 2 km sau discount-uri de până la 20% pentru toate produsele din meniu. Aceste oferte speciale pentru clienți vor fi comunicate direct în aplicația Bolt Food și se vor derula pe perioade de timp limitate.

KFC, Starbucks, Mesopotamia, Rexo și Teka Bistro sunt doar câteva dintre restaurantele partenere, iar lista acestora va fi actualizată permanent în următoarele săptămâni și luni. De asemenea, zona de livrare va fi extinsă, în urma feedback-ului primit de la utilizatori și a numărului de comenzi.

Conform datelor înregistrate până în martie 2023, restaurantele care au ales să se înscrie în platforma Bolt Food și-au crescut business-ul de la an la an cu până la 50%.

„Cu ajutorul tehnologiei Bolt Food, a accesului la baza existentă de utilizatori și a instrumentelor de marketing disponibile în aplicație, restaurantele pot crește cu ușurință în popularitate și ca număr de comenzi, acest fapt permițându-le să se concentreze pe calitatea serviciilor și satisfacția clienților”, se arată în comunicatul citat.

Târgu Mureș, doar al 8-lea oraș în care este prezent Bolt Food în România

Bolt Food ROmania(Sursa foto: Bolt Food)

Târgu Mureș devine al optulea oraș în care Bolt Food este disponibil – după București, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Timișoara, Craiova și Brașov – Bolt fiind deja prezent aici cu serviciile de transport la cerere încă din 2021, iar cu cele de micromobilitate din 2022.

Pentru a folosi serviciile de livrare, utilizatorii trebuie să descarce aplicația Bolt Food din App Store, Google Play sau HUAWEI AppGallery, unde pot vedea restaurantele disponibile și meniurile acestora.

Înainte de a confirma comanda, aplicația va afișa prețul și timpul estimat de livrare, iar pentru a plăti, utilizatorul trebuie să introducă datele cardului bancar în aplicație. De asemenea, pentru a-și arăta aprecierea, utilizatorii pot sprijini curierii cu bacșișuri direct în aplicația Bolt Food.

Bolt oferă partenerilor curieri flexibilitatea de a presta serviciul de livrare când doresc, folosind un mijloc de transport convenabil, fie că este vorba de bicicletă, mașină sau scuter.

Pentru a deveni parteneri, atât restaurantele, cât și livratorii se pot înscrie pe: food.bolt.eu.

Sursa foto: Bolt Food România

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri