10 Octombrie 2007

Petrom reduce pretul carburantilor cu sase bani pe litru

Compania Petrom a decis reducerea pretului benzinelor cu sase bani pe un litru, incepand cu 10 octombrie, in timp ce pretul motorinelor va ramane neschimbat

Astfel, pretul benzinelor comercializate in statiile Petrom si PetromV scade cu sase bani pe litru, in timp ce pretul motorinelor ramane neschimbat.

"Masura de modificare a preturilor practicate de Petrom vine ca urmare a scaderii cotatiilor internationale, adaptata conditiilor de piata din Romania", se precizeaza in comunicatul remis de companie.

Politica de preturi a Petrom, adoptata la inceputul anului 2005, tine seama de evolutiile internationale ale pretului produselor petroliere dar si de contextul pietei interne.

Ultima modificare a preturilor practicate de Petrom a fost operata pe data de 24 septembrie, cand pretul benzinelor comercializate in reteaua proprie a crescut cu sase bani/litru, in timp ce pretul motorinelor a crescut cu maximum sapte bani/litru.

Petrom SA detine in Romania circa 500 de statii Petrom, dintre care 77 de statii functioneaza conform unui concept modern, care introduce standarde de calitate internationala, PetromV.



Citeste si