22 Noiembrie 2007

Concurenta analizeaza preluarea Pharmafarm de catre Armedica Trading

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea SC Pharmafarm SA de catre Armedica Trading SRL, pentru a stabili daca s-a realizat o concentrare economica pe piata distributiei de medicamente.

Consiliul Concurentei va evalua in termen de 30 de zile daca tranzactia dintre cele doua companii din domeniul farmaceutic genereaza efecte anticoncurentiale pentru mediul de afaceri, prin crearea unei concentrari economice.

Pharmafarm si Armedica Trading pot sa prezinte Consiliului, in aceasta perioada, eventualele observatii sau puncte de vedere in legatura cu modul in care aceasta operatiune le afecteaza propria activitate, se mai precizeaza in comunicat.

Armedica Trading este o societate membra a Grupul farmaceutic Richter Gedeon. Acesta activeaza pe piata fabricarii si comercializarii de medicamente de uz uman, fiind prezenta, de asemenea, si pe pietele distributiei cu ridicata si cu amanuntul de produse farmaceutice.

Pharmafarm SA este o societate activa atat in domeniul distributiei cu ridicata al produselor farmaceutice, cat si la nivelul distributiei cu amanuntul, indirect, prin societatea controlata Pharma Net SRL.



Citeste si