19 Februarie 2008

Apemin Tusnad are un nou director general



Compania Apemin Tusnad, unul dintre primii cinci jucatori de pe piata locala a producatorilor de apa minerala, are un nou director general - Balazs Becsi Zsolt Kelemen (foto).

Numirea lui Balazs Becsi Zsolt Kelemen vine dupa retragerea lui Kurko Gyarfas - actionar majoritar al Apemin Tusnad - din aceasta functie.

Balazs Becsi Zsolt Kelemen activeaza in cadrul companiei din anul 2003, incepandu-si activitatea ca director economic. Din 2005 si pana in prezent a detinut functia de Director Executiv al Apemin Tusnad SA.

Zsolt Becsi a absolvit Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune din cadrul ASE Bucuresti in anul 1998, iar in anul 2007 un program MBA in cadrul Tiffin University – Universitatea Bucuresti.

Fostul director general se va implica in continuare in activitatea firmei in calitate de presedinte al Consiliului de Administratie, ocupandu-se de proiectele de dezvoltarea strategica a companiei.

Societatea Apemin Tusnad a fost infiintata in 1999, prin divizarea societatii Perla Harghitei. Principalii actionari sunt Kurko Gyarfas cu 72,5% si Perla Harghitei cu 24,5%.



Citeste si