Romina Furniture este un producator de mobila de origine romana care are succes pe piata americana. Prezent in peste 20 de state din SUA si cu o participare constanta la salonul de mobila de la Las Vegas, Romina planuieste sa continue sa indeplineasca toate cerintele consumatorilor americani.

Departamentul propriu de design asigura amprenta estetica europeana, atat de apreciata in Statele Unite, dar si pe piata din China, pe care Romina Furniture a convins-o ca este o alegere foarte buna in ceea ce priveste mobilierul de calitate, din lemn masiv. Tratat cu ceara de albine, mobilierul nu emana nici un miros, ingredientele folosite fiind cat mai naturale.

Investitia de pe piata din Romania a fost de peste 7,5 milioane de euro.

Cererea era, pana acum, neacoperita in Romania, de aceea multi oameni cautau mobilier in alte tari.

In ultimii ani, piata romaneasca de mobilier natural, din lemn masiv, a cunoscut o crestere accentuata, semn ca exigenta consumatorilor a crescut si ea, publicul devenind unul informat, evoluat. Se stimuleaza, astfel, productia de mobilier trainic, care sa fie nu numai placut, dar si durabil.

Consumatorii romani pot acum sa viziteze show-room-urile Romina din HD Mall și Bulevardul Decebal, pentru a se putea bucura de un mobilier remarcabil pentru copiii lor.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si