20 August 2008

MOL Romania a inaugurat a patra benzinarie din acest an, de peste 1 mil. euro, in Arad

MOL Romania a inaugurat o noua benzinarie in Arad, cea de-a patra din acest an, investitie de tip greenfield de peste un milion euro, fara costul terenului.

"MOL Romania urmareste deschiderea unor benzinarii situate in locatii premium, cum este si aceasta a patra benzinarie pe care o inauguram la Arad. Cu o suprafata de aproximativ 4000 de metri patrati, benzinaria din Arad functioneaza in regim non-stop si a fost construita conform celor mai moderne standarde de calitate, pentru a optimiza consumul de utilitati, respectand obiectivele de dezvoltare durabila ale Grupului MOL", a declarat directorul MOL Romania, Zsolt Szalay.

MOL detine 125 de benzinarii in Romania.

Zsolt Szalay a spus, la 15 iulie, ca MOL Romania va mai deschide doua benzinarii in tara pana in luna septembrie, pentru care a achizitionat deja terenul. MOL Romania a anuntat la inceputul acestui an ca, in 2008, va investi 20 milioane euro in noi statii si pana la finele anului urmeaza sa deschida cel putin zece benzinarii, potrivit datelor oferite la acea data agentiei NewsIn de companie.

Astfel, MOL Romania a inaugurat in 18 aprilie, la Ludus, judetul Mures, prima benzinarie din 2008, proiect in care a investit peste 1,2 milioane euro, neincluzand pretul terenului. De asemenea, la 17 iunie 2008, MOL a deschis in Capitala a doua statie din acest an, in locul unei foste statii Petrom.

MOL Romania face parte din Grupul MOL (MOL Plc.), cea mai mare companie integrata de petrol si gaze din Europa Centrala si de Est, avand sediul central la Budapesta. Capitalizarea de piata a Grupului MOL este de peste 15 miliarde de dolari. Avand 15.000 de angajati, compania isi desfasoara activitatea in Europa, Orientul Mijlociu, Africa si tarile CSI. MOL detine trei rafinarii in Ungaria, Slovacia si Italia si opereaza 1000 de statii de alimentare in Europa Centrala si de Sud-Est.



Citeste si