10 Iulie 2009

miniMax Discount, investitii de 17 mil. euro in 2009



Retailerul miniMax Discount va investi 17 milioane de euro in deschiderea a 15 noi magazine in 2009, conform celor declarate, pentru Wall-Street, de reprezentantii companei.
Cea mai noua unitate a discouterului a fost inaugurata astazi in Sinaia, in parteneriat cu reteaua de centre comerciale Wini Imobili, in urma unei investitii de circa 250.000 de euro.

Noul magazin a fost deschis in urma reamenajarii spatiului de 901 mp de la demisolul complexului si reprezinta totodata inceperea parteneriatului cu reteaua Wini Imobili, in baza caruia miniMax Discount va inchiria spatiu pentru un nou magazin si in orasul Ramnicu Sarat, care va fi deschis in cateva saptamani.

"Este de apreciat este faptul ca partenerii de la Wini Imobili au derulat intr-un timp record formalitatile, ajutandu-ne sa ne pozitionam rapid in locatiile noi", a declarat directorul general si actionar al companiei miniMAX DISCOUNT, Rainer Exel.

Totodata, compania si-a reorganizat, din al doilea semestru al anului, sortimentatia. Astfel, toate categoriile au fost analizate si reconfigurate prin integrarea unor produse din portofoliile Unilever, Procter & Gamble, Kraft Foods, L'Oreal, Doncafe, Campofrio si Heineken.

De asemenea, retailerul a deschis la sfarsitul lunii iunie, la Cisnadie, in judetul Sibiu, un magazin in urma unei investitii in valoare de 750.000 de euro.

Reteaua de magazine miniMax DISCOUNT numara in prezent 21 de filiale in: Arad, Calan, Calarasi, Campulung Muscel, Cernavoda, Cisnadie, Hunedoara, Mangalia, Oltenita, Rasnov, Pascani, Pucioasa, Slatina (2), Stefanesti, Targoviste, Titu, Turda, Turnu Magurele, Urziceni si Victoria si are in plan deschiderea a peste 100 de magazine.




Citeste si