9 Septembrie 2009

Andreea Ionescu, partener fondator la Tuca Zbarcea&Asociatii, a decedat la 34 de ani



Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii anunta disparitia unuia dintre partenerii fondatori ai firmei, Andreea Ionescu, care a incetat din viata la varsta de 34 de ani intr-un spital din Paris.
Nascuta pe data de 15 august 1975, Andreea Ionescu a absolvit Facultatea de Drept in anul 1997 si a fost admisa, in acelasi an, in Baroul Bucuresti. In luna martie 2005, ea s-a numarat printre fondatorii Tuca & Asociatii, devenita ulterior Tuca Zbarcea & Asociatii. In calitate de partener fondator, a avut o contributie semnificativa la ascensiunea acestei firme si a gestionat cu succes proiecte de finantari, concesiuni si achizitii publice.

„Un camarad cu adevarat exceptional, o prezenta tonica, un model de daruire si profesionalism, o luptatoare. Indragostita de viata, de un barbat minunat, de prieteni si de profesie, a sperat pana in ultima clipa ca va razbi si ca va reveni, sanatoasa, langa noi. Cu cateva zile inainte de a muri, ne trimitea sugestii de management al dosarelor, visa cu ochii deschisi la ziua cand va adopta un copil si imi declara, cu convingere, ca va fi bine. Nu, fara ea, este extrem de rau”, a declarat Florentin Tuca, Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.




Citeste si