11 Noiembrie 2009

Imbuteliatorul Pepsi l-a numit pe fostul vicepresedinte CrisTim in pozitia de director de vanzari



Gabriel Alexandru, 40 de ani, fostul vicepresedinte al producatorului de mezeluri CrisTim, este noul director de vanzari al imbuteliatorului Pepsi, compania Pepsi Americas.
Alexandru il inlocuieste in functie pe americanul Steve Graham, care a ramas in continuare in companie pentru a se ocupa de strategia comerciala a Pepsi Americas.

Fostul vicepresedinte al CrisTim a lucrat timp de patru ani in cadrul producatorului de mezeluri, prima pozitie ocupata fiind de director de strategie si dezvoltare.

Gabriel Alexandru are o experienta de peste 12 ani in industria bunurilor de larg consum, acumulata in departamentele comerciale ale unor companii precum Elvila, Interbrands, British American Tobacco (BAT) sau CrisTim.

Gabriel a lucrat 7 ani pentru producatorul de tigarete BAT, ocupand diverse pozitii in vanzari, de la area sales supervisor, la trade marketing and distribution director.

Alexandru a absolvit Facultatea de Energetica din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti, unde a si profesat timp de aproximativ un an, in calitate de asistent universitar, imediat dupa terminarea studiilor.



Citeste si