2 Februarie 2010

Dafora - Contract de 67 mil. lei in Medias



Compania de foraj petrolier Dafora Medias si Hidroconstructia, una dintre cele mai mari companii de constructii la nivel local, au semnat un contract de 67 milioane lei cu societatea Apa Tarnavei Mari, pentru reabilitarea si extinderea retelelor de apa si canalizare in municipiul Medias, a anuntat Dafora Medias.
Contractul se va derula timp de 42 de luni (30 de luni durata de executie + 12 luni perioada de notificare a defectiunilor), urmand ca lucrarile sa inceapa in martie, scrie NewsIn.

Reabilitarea si extinderea conductelor de apa si a retelelor de canalizare va totaliza circa 89 km, iar lucrarile vor cuprinde si reabilitarea a doua statii de pompare apa si a unui rezervor, construirea a doua rezervoare si a noua statii de pompare apa uzata.

Astfel vor fi solutionate problemele aparute in sectoarele de apa/canal din Medias, vor fi reduse costurile de exploatare, va spori gradul de siguranta a personalului operator si se vor imbunatati conditiile de trai ale populatiei.

In urma cu doua luni conducerea Dafora Medias (DAFR) anticipa pentru 2010 o crestere medie a afacerilor cu 10-15%, fata de nivelul asteptat pentru 2009, de aproximativ 200 milioane lei.



Citeste si