17 Mai 2010

CFR Marfa are un nou director general



Directorul CFR Marfa, Mihai Frasinoi, si-a dat demisia in aceasta dimineata din institutia pe care o conducea din motive personale si va reveni la conducerea CFR Marfa Craiova.
Ministrul transporturilor si infrastructurii, Radu Berceanu, a semnat in aceasta dimineata demisia directorului CFR Marfa.

"Am luat aceasta decizie (de a demisiona din functia de director general la CFR Marfa - n.r.) din motive pur personale. Ma voi intoarce la conducerea CFR Marfa Craiova", a declarat Mihai Frasinoi.

George Micu, anterior director adjunct al CFR Marfa, va prelua din 15 mai conducerea operatorului feroviar de stat de marfa, au declarat reprezentantii Ministrului Transporturilor si Infrastructurii.

CFR Marfa a data afara aproximativ 4.800 de angajati in martie 2010. Celor aproximativ 4.800 de angajati ai CFR Marfa li se vor acorda intre 12 si 15 salarii compensatorii, in functie de vechime. Alti 1.500 de salariati din cadrul institutiei si-au dat demisia sau au iesit la pensie si nu vor mai primi salarii compensatorii

Ministerul Transporturilor intentioneaza sa disponibilizeze in acest an circa 10.000 de angajati din cadrul CFR, majoritatea (circa 6.400 de persoane) urmand sa plece de la CFR Marfa.



Citeste si